Request edit access
Voluntaris Revela-T 2017
En aquest formulari pots deixar les teves dades si vols formar part de l'estructura organitzativa del festival, ajudant a les tasques prèvies per tal de planificar amb èxit una nova edició del 2017.

Depèn de tu, del grau de participació i compromís que t'agradaria tenir respecte al festival. Per això et demanem que ens indiquis a quines àrees et vindria de gust participar-hi, quines habilitats tens o que pots oferir. En funció de les respostes organitzarem les diferents àrees a cobrir.

Evidentment no serà pràctic per a tu, per molta voluntat que tinguis, si vius lluny de Barcelona, ​​per tant creiem que el perfil més adequat seria el de persones que visquin prop d'aquesta capital o a l'àrea d'influència d'aquesta.

Respectem la teva privacitat i per això no utilitzarem les teves dades personals per a res més que per contactar amb tu, no els cedirem a ningú. Si vols modificar o eliminar les teves dades, només has de demanar-ho per email a info@revela-t.cat.

Moltes gràcies!


En este formulario puedes dejar tus datos si quieres formar parte de la estructura organizativa del festival, ayudando a las tareas previas a fin de planificar con éxito una nueva edición del 2017.

Depende de ti, del grado de participación y compromiso que te gustaria tener respecto al festival. Por ello te pedimos que nos indiques en que areas te apetecería participar, que habilidades tienes o que puedes ofrecer. En función de las respuestas organizaremos las diferentes areas a cubrir.

Evidentemente no será práctico para ti, por mucha voluntad que tengas, si vives lejos de Barcelona, por tanto creemos que el perfil mas adecuado seria el de personas que vivan cerca de esta capital o en el área de influencia de esta.

Respetamos tu privacidad y por ello no utilizaremos tus datos personales para nada más que para contactar contigo, no los cederemos a nadie. Si quieres modificar o eliminar tus datos, sólo tienes que pedirlo por email a info@revela-t.cat.

¡Muchas gracias!


Festival Revela-T
http://revela-t.cat

Email address *
Dades personals / Datos personales
Ens calen algunes dades per poder contactar amb tu.

Necesitamos algunos datos para poder contactar contigo.

Nom / Nombre *
Your answer
Cognoms / Apellidos *
Your answer
e-mail *
Un correo habitual
Your answer
Telèfon / Teléfono
Your answer
Població / Población *
Your answer
Ets major d'edat/ Eres mayor de edad? *
Per col·laborar has de tenir més de 18 anys / Para colaborar has de tener más de 18 años
Required
Explica'ns com t'agradaria col·laborar Explicanos como te gustaría colaborar *
Tus deseos, tus habilidades, tus pretensiones, tu nivel de participación, todo lo que creas que pueda ser importante...
Your answer
Parlo correctament / Hablo correctamente... *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service