Request edit access
Upit za poslovnu suradnju
Čestitamo! Pronašli ste svoje tajno oružje - nas 😊


Javite nam se putem forme ispod ovog teksta ako ste baš jako ozbiljni u namjeri da povećate prodaju vaših proizvoda ili usluga putem online kanala. 🚀 💶 📈


Što to konkretno znači? Mi vam možemo osigurati povećanje broja kvalitetnih upita (mailovi, pozivi) za vaš proizvod ili uslugu bez obzira o kojoj je industriji riječ i gdje se nalazite.


Želite dominaciju u gradu (od Zagreba do Dubrovnika), državi ili na vanjskom tržištu (EU, SAD...)? Na korak ste do toga...


Netko vam je napravio web stranicu, dobro vam naplatio, no broj posjetitelja na njoj je manji od onog na željezničkom kolodvoru u Kotoribi?


Pokušali ste i sa onim popularnim web stranicama sa mega popustima, no preko njih dobili klijente koji traže najjeftiniju varijantu?


Dosta vam je žicanja po Facebook grupama i gubljenja vremena?


Dosta vam je netransparentnog ulaganja u oglašavanje u medijima gdje je nemoguće ili jako teško pratiti povrat investicije (TV, radio, plakati, brošure, vizitke...)?


Razumijemo vas potpuno - i sami smo poslovni ljudi i vodimo tvrtke u različitim branšama, te nam je jasna frustracija i gubitak povjerenja oko ulaganja u marketing koji ne donosi rezultate.


Zato je suradnja s nama nešto sasvim drugo - svaki je potez je popraćen brojkama i statistikom, te je moguće precizno utvrditi točan povrat vaše investicije u zadnju lipu.


Sve je transparentno i naša se vrijednost vrlo lako može valorizirati. Ne bavimo se magijom niti lijepim sličicama, nego konkretnim potezima koji imaju neposredan, mjerljiv i nedvojben učinak na vašu bilancu.


Ne radimo sa svakim, jer težimo dugoročnoj suradnji sa tvrtkama koje shvaćaju važnost ulaganja u marketing i razumiju da ako ulože 1 kunu, a dobiju 5 da to ne znači da su potrošili 1 kunu nego zaradili 4.


Pitate se zašto smo tako samouvjereni? Zato što ste vi tražili uslugu vezanu uz auto staklo, a sad evo ovdje čitate ovaj tekst. 😊 🤓


Nakon što pošaljete upit, netko iz našeg tima će vas kontaktirati ukoliko procjenimo da ste prikladan kandidat za suradnju. Molimo negdje u prijavi napišite kodnu riječ "dominacija", jer u suprotnom vašu prijavu nećemo razmotriti zbog toga što niste pročitali kompletan tekst.


Čemu takva eksluzivnost, pitate se? Spomenuli smo na početku tajno oružje - mi zaista postajemo vaše tajno oružje jer radimo isključivo sa jednom tvrtkom iz jedne industrije na jednom geografskom području.


Biramo s kim radimo jer želimo surađivati isključivo sa tvrtkama koje dobro brinu o svojim klijentima, i koje također traže dugoročnu suradnju.


No, bez brige - radimo podjednako dobro sa malim lokalnim pružateljima usluga (kao što je ova stranica sa auto staklima preko koje ste nas pronašli) kao i sa velikim tvrtkama koje posluju na vanjskim tržištima.


Požurite i kontaktirajte nas prije nego što to napravi netko od vaše konkurencije. Tik-tak! ⏳⏰


Veselimo se vašem upitu. ✌️
Vaša postojeća web stranica (ako je imate):
Opišite čime se bavite i što biste htjeli postići: *
Da li trenutno ulažete u marketing/oglašavanje? Specificirajte što točno plaćate i koje rezultate za to dobivate, te koliko ste zadovoljni:
Vaši kontakt podaci
Ime i Prezime: *
Unesite vaš email: *
Unesite vaš broj mobitela: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy