Request edit access
Ryhmänohjaajien ja avoimen toiminnan vapaaehtoisten koulutus 9.2.2019
Tällä lomakkeella ilmoittaudun Tyttöjen Tuvan ja Ahjolan Poikatyön ryhmänohjaajien ja avoimen toiminnan ohjaajien koulutukseen la 9.2.2019 klo 10 - 15. Koulutus pidetään Pispalan haulitornin kupeessa Tampereen Tyttöjen ja Poikien Tuvalla (Pispalan valtatie 45). Koulutus on maksuton. Koulutuksessa tarjotaan lämmin kasvisruoka. Tuvalla on joskus viileä, joten pue lämpimästi ja mukavasti päälle ja ota halutessasi omat villasukat mukaan.

Koulutus on edellytyksenä ryhmänohjaajana tai avoimen toiminnan vapaaehtoisena (esim. Tupakummi, Tupamummo) toimimiselle, mutta ei velvoita siihen. Kurssin aikana saat kaikki tarvittavat tiedot sukupuolisensitiivisen toiminnan vapaaehtoisena tai ryhmänohjaajana toimimisesta. Vapaaehtoisten rikosrekisterit selvitetään ennen vapaaehtoisena aloittamista, tästä annamme lisätietoa kurssilla. Mikäli sinulla on voimassa oleva rikosrekisteriote, voit tuoda sen mukanasi.

Ilmoitathan mikäli et pääsekään kurssille: piia.seppala@ahjola.fi / p. 044 553 8436, sanna.natunen@ahjola.fi / p. 044 553 8435 tai niklas.soderstrom@ahjola.fi / p. 044 553 8432.

Tämän lomakkeen täytettyäsi annat suostumuksesi siihen, että antamasi tiedot kirjataan Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Poikatyön tapahtumien ja koulutusten ilmoittautumistietorekisteriin. Tapahtumien ja koulutusten ilmoittautumistietoja säilytetään 2 vuotta tilastointia varten, jonka jälkeen tiedot poistetaan rekisteristä. Lisätiedot Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Poikatyön tietosuojaselosteesta.

Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Postiosoite ja postinumero
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Haluan kouluttautua...
Erityisruokavalio tai ruoka-allergiat
Your answer
Mistä kuulit toiminnasta?
Your answer
Muuta?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service