Request edit access
Maak je eigen “Drop of gold"
Music For Life actie ten voordele van La Leche League Vlaanderen!
Hieronder kan je een DIY pakje bestellen waarmee je je eigen moedermelkzalf kan maken. Alle benodigdheden zitten in het pakket, je moet enkel nog 90ml moedermelk toevoegen! De zalf kan gebruikt worden op de billetjes van je baby, op droge plekjes, op (muggen)beten… kortom je eigen ‘drop of gold’!
Het pakje kost €10 en kan opgehaald worden op één van de ophaalpunten. Het kan ook verzonden worden, dan betaal je €14,7 (verzending naar postpunt) of €15,7 (verzending naar thuisadres)
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Adres (straat + nummer) *
Your answer
Postcode *
Your answer
Gemeente *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Aantal pakketjes *
Ophalen/verzenden *
Maak je keuze. Voor de openinguren van de winkels verwijzen we graag naar hun website. Als je kiest om op te halen bij één van de vrijwilliger, zal je via mail op de hoogte gebracht worden van de contactgegevens van de desbetreffende persoon.
Opmerking
Your answer
Schrijf het correcte bedrag (aantal pakketjes x €10 + ev. verzendkosten) over naar rekeningnummer BE77 3770 9296 5342, met in de mededeling 'Zalf + VOORNAAM + NAAM'.
Zodra we je betaling ontvangen hebben, nemen we contact met je op voor de gegevens van de ophaalpunten/verzending. Hou je e-mail in de gaten. Ophalen kan vanaf 9 december.
We gebruiken je persoonlijke gegevens enkel voor het afhandelen en verwerken van je bestelling. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven en worden na het einde van de actie verwijderd.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy