Request edit access
Érdi Bálint-csoport Hétvége -Jelentkezési lap
Ma Magyarországon az egészségügyben, az oktatásügyben, a mentálhigiéné, a pszichológia, a szociális munka és más segítői hivatások területén a szakemberek egyre inkább magukra maradnak nehézségeikkel, miközben egyre nagyobb kihívásokkal kell szembenézniük.
A Bálint-csoportokban, melyek optimális esetben éveken át tartó, közösséget teremtő szakmai műhelyekké is válnak, megbeszélhetjük nehéz, megterhelő szakmai eseteinket, jobban ráláthatunk saját működésünkre betegeinkkel, szakmai kapcsolatainkban, ezáltal szakmailag és személyiségünkben is fejlődhetünk.
Ennek a kiégés megelőzésében egyedülálló módszernek a megtapasztalására van lehetőség Hétvégénken.

A Magyarországi Bálint Mihály Pszichoszomatikus Társaság Hétvégéje
Időpont: 2020. szeptember 11-13.
Helyszín: Érd, Tárnoki út 11. Ciszterci Rend Kolostora

KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉS: 2020. augusztus 09-én éjfélig lehetséges (befizetéssel)!
Email address *
Név *
Your answer
Foglalkozás *
Your answer
Szakképzettség *
Your answer
Lakcím *
Your answer
Telefon *
Your answer
Hány napra jelentkezem? *
Egy vagy több ágyas szobát kérek? *
Szobatársa(i)m neve (ha nem feláras egyágyas szobát kérek)
Your answer
Az alapárban foglalt 6, ill. 3 étkezésen kívül kérek
Étkezéssel kapcsolatos kérése(i)m pl. érzékenység, diéta
Your answer
Vasútállomásról szállítást kérek, a vonat pontos megjelölésével
A Déli pályaudvarról Érd alsóra minden óra 10 és 40 perckor indul vonat a Déli Pályaudvarról, a menetidő 16 perc. A 12.40 kor induló, 12.56 perckor érkező vonattal érkezők helyszínre szállítását Érd alsóról igény esetén megszervezzük. Kérjük, ha teheti ezzel a vonattal érkezzen. Ez egy ingyenes szolgáltatás.
Your answer
Szeretnék társulni valakihez, aki autóval érkezik, ez esetben megadható az email-címem/telefonszámom
Your answer
Számlázási név, cím, adószám (meg kell egyeznie az utaló címmel) *
Your answer
Kedvezményre vagyok jogosult
A fizetést előre banki átutalással lehet rendezni a Magyarországi Bálint Mihály Pszichoszomatikus Társaság bankszámlájára (OTP Bank 11786001-20060738). A megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel a teljes nevét. A korai kedvezőbb árú jelentkezés a beérkező befizetéssel válik érvényessé. Utalásra végül szeptember 06-ig van lehetőség, utána már csak a helyszínen készpénzben lehet fizetni.
Fizetés módja
Átutalt összeg (korai jelentkező, augusztus 09-ig)
Átutalt összeg (augusztus 09. után szeptember 06. előtt)
Bálint-csoport tapasztalatom
Your answer
Honnan értesült a rendezvényről?
Adatkezelési nyilatkozat
Hozzájárulok, hogy a programszervezők az itt megadott személyes adataimat kezeljék a jelentkezés időpontjától 2021. május 31-ig (a 2020. adóév zárásáig). Az adatkezelés felelőse a Bálint Társaság Elnöke, egyben a Szervezőbizottság vezetője, dr. Dobó Katalin. Az adatokhoz közvetlenül hozzáfér továbbá a Bálint Társaság Titkára és Pénzügyi Vezetője.
Adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett hozzájárulása. Adatkezeléssel érintettek köre: a rendezvényre jelentkező személyek. Hozzájárulás az adatkezeléshez: A Felhasználók a regisztráció során kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy itt megadott adataikat az adatkezelők a jelen tájékoztatóban leírt módon és céllal kezeljék. Az adatkezelés célja: a konferencia szervezése, kommunikáció emailben. Az adatkezelés módja: részben automatizált, részben személyes közvetlen adatfeldolgozás.
Tudomásul veszem, hogy jogomban áll kérelmezni az adatkezelőtől az adatkezelés részletes eljárásrendjét, személyes adataim helyesbítését, törlését, kezelésének időbeli és tartalmi korlátozását, jogom van adatkezelési hozzájárulásom azonnali és indoklás nélküli visszavonásához. Adatkezeléssel kapcsolatos ügyekben, illetve panasszal a konferencia email-címén lehet jelezni: balinttarsasag@gmail.com, továbbá adatvédelmi kifogásával a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz is fordulhat: https://www.naih.hu/uegyfelszolgalat,--kapcsolat.html
A fenti adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat elolvastam, megértettem és elfogadom. (Érvényes jelentkezéshez szükséges az elfogadása.) *
Beleegyezik-e, hogy a rendezvényen a csoportok idején kívül Önről fénykép vagy videó készüljön, amely később mások számára is hozzáférhető lesz? *
Egyéb kérés, megjegyzés
Your answer
Köszönjük a jelentkezést!
Az űrlap elküldésével és a részvételi díj befizetésével válik érvényessé a jelentkezése.
Várjuk szeretettel szeptember 11--13. között!
A rendezvény szervezői és a Bálint Társaság
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy