Request edit access
Elaboració Pla d'accions 2020
FASE PROPOSITIVA (fins el 6 d'octubre): tots els agents vinculats al MCECC podeu fer arribar (a través d'aquest formulari) les propostes de possibles accions a incorporar al Pla d'accions 2020.

FASE DE PRIORITZACIÓ (del 9 al 21 d'octubre): de totes les propostes recollides se'n farà un buidat que es sotmetrà als Centres d'esplai (a través d'un formulari) perquè en prioritzin les accions que considerin més rellevants.
Aleshores el Consell directiu elaborarà la proposta de Pla d'accions 2020, valorant les accions prioritzades i tenint en compte la visió global del Moviment.

FASE DE DIFUSIÓ (novembre i desembre): a través del CRT i de les reunions territorials es presentarà la proposta de Pla d'accions 2020.
A més, el 9 de gener es farà una presentació pública juntament amb la resta de documentació de l'AGO.

FASE DE RETORN (fins el 20 de gener): els centres d'esplai podran fer arribar propostes, dubtes i/o esmenes al pla d'accions (a través d'un nou formulari). El Consell directiu les valorarà i farà un retorn als centres de les esmenes rebudes.

FASE D'APROVACIÓ (1 febrer): el document final serà presentat a l'AGO i sotmès a aprovació.
QUI FA LA PROPOSTA?
En nom de quin col·lectiu fas la proposta? *
Pots detallar el nom del centre d'esplai, zona/territori, àmbit,...?
Resposta opcional. Si t'identifiques, ens permetrà poder resoldre dubtes i o demanar aclariments en cas que sigui necessari.
Your answer
PROPOSTA D'ACCIÓ
Descriu la proposta d'acció (en terme d’objectiu o de què és pretén, què és vol assolir,...) *
Exemple de redactat d'acció (a partir d'una acció que ja s'està duent a terme): Atendre als centres d'esplai en casos d'emergència durant les activitats d'estiu
Your answer
En quina/es iniciativa/es i proposta/es concreta/es estàs pensant? Què creus que ha de passar perquè l’acció que has proposat s’hagi assolit? Quins resultats proposes? *
Exemple de redactat (a partir de l'exemple anterior): 1. Que hi hagi un telèfon d'emergències. 2. Que es faciliti uns materials sobre com atendre situacions sobrevingudes. 3. Que es realitzi una formació sobre situacions imprevistes.
Your answer
Vincle amb el Pla Estratègic: la proposta s'emmarca en algun dels 4 eixos? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service