Kerala PSC Pharmacist Grade II Previous Year Question Paper and Answers
Kerala PSC Pharmacist Grade II Examination old Question Paper

All the best for your coming Kerala PSC Exam for Pharmacist Grade II. Wishing all success Practice similar Pharmacy Quiz which is given bellow.
If you need the full PSC Question paper for this visit : http://gpatmodel.blogspot.in/2015/06/kerala-psc-pharmacist-grade-ii-previous.html
This is an attempt to help the persons those who are preparing for competitive exams in pharmacy like GPAT and other exams conducted by various ministries as equelancy exams like MOH, DOH etc, Our other online Services are,

1. http://bit.ly/GPAT2011 ,

2. http://bit.ly/2010GPAT

3. http://bit.ly/ceutics

4. http://bit.ly/2010MOH

5. http://bit.ly/cognosy

6. http://bit.ly/CNPnew

7. http://bit.ly/MediChem

8. http://bit.ly/Cology

9. http://bit.ly/PhysicalPharmacy

10. http://bitly.com/KeralaPSC

New fb page, write your comments here : facebook.com/GPATModel

Don't hesitate to write a review for our fb page facebook.com/GPATModel/reviews 

All the Best

Rahul Soman,
M. Pharmacy,
PhD -Research Scholar,
NIT Calicut, Kerala
Catch me here: http://rahulsoman.blogspot.in


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Full Name *
Email ID *
Nick Name *
1:-Who was the Founder of 'Araya Samaj'.
Correct Answer:- Option-C
Clear selection
2:-Who is known as the Architect or patron saint of modern All India Services(IAS&IPS)
Correct Answer:- Option-B
Clear selection
3:-Which of the following regions in India is the richest in iron and coal deposits ?
Correct Answer:- Option-A
Clear selection
4:-'Stride toward Freedom' is autobiography of
Correct Answer:- Option-C
Clear selection
5:-Longest Rail Bridge in India
Correct Answer:- Option-D
Clear selection
6:-The disputed 'Babli Project' is situated across the river _____
Correct Answer:- Option-B
Clear selection
7:-Which city in India is called as 'Zero mile centre of India' ?
Correct Answer:- Option-D
Clear selection
8:-' Boko Haram ' is a terrorist organization in ____
Correct Answer:- Option-A
Clear selection
9:-70% of the Rainfall in Kerala is from 'Kalavarsham'.It is
Correct Answer:- Option-D
Clear selection
10:-' Gate Way of India ' build in 1911 in commemoration of the visit of ____
Correct Answer:- Option-D
Clear selection
11:-Who implemented 'Misra Bhojana Programme'(dining along with the lower castes) to fight against the evils of caste system in kerala ?
Correct Answer:- Option-A
Clear selection
12:-Who is known as the father of the political movement in Travancore ?
Correct Answer:- Option-D
Clear selection
14:-Which Indian state has the lowest population density ?
Correct Answer:- Option-B
Clear selection
15:-Which global organisation is behind the 'Earth Hour' observed on every march ?
Correct Answer:- Option-B
Clear selection
16:-The 2017 FIFA Cofederation Cup Football will be held in ____
Correct Answer:- Option-C
Clear selection
17:-Who founded an order entitled the 'Prathyksha Raksha Daiva Sabha' ?
Correct Answer:- Option-A
Clear selection
18:-'Reddimer mishap' in Pallana river is associated with
Correct Answer:- Option-C
Clear selection
19:-Present State Election Commissioner of Kerala
Correct Answer:- Option-B
Clear selection
20:-Name the world's thinnest and strongest nano material.
Correct Answer:- Option-A
Clear selection
21:-In tablet manufacturing, TALC is used as
Correct Answer:- Option-C
Clear selection
22:-SCHICK TEST is done to
Correct Answer:- Option-A
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy

Does this form look suspicious? Report