Request edit access
Kandidera/nominera till ersättare i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård.
Kandidera till uppdraget Ersättare i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård.

Beredningen sorterar under hälso- och sjukvårdsnämnden, och uppdraget handlar om samordning mellan primärvård, psykiatri och tandvård.

Mer information på Region Skånes webbplats:
http://www.skane.se/politik-och-demokrati/Politiska-organ-A-till-O/beredningenutskottet-for-psykiatri-primarvard-och-tandvard/

Låter detta spännande? Det är det också! Så skicka in din kandidatur/nominering redan idag! Om du vill kandidera eller nominera någon annan (personen i fråga ska vara tillfrågad) till något av uppdragen, så fyll i det här formuläret senast 6:e april 2017. OBS! kandidaturer/nomineringar inkomna efter 6:e april kommer ej att behandlas av valberedningen.

Som en del i valberedningens arbete inbjuds de nominerade till ett samtal med valberedningen på kansliet i Lund på Lilla Fiskaregatan. Vi kommer höra av oss för att boka ett personligt möte med er.

För att valberedningen ska kunna hitta rätt person till de uppdrag som MP Skåne har att tillsätta, så vänligen fyll i nedanstående frågor. Vi ber er att svara utförligt men kortfattad.

Har du frågor gällande formuläret? Kontakta Valberedningen på VB.skane@mp.se eller ring Rifad Saberg, Tf sammankallande på 0737629329.

Jag vill...
Välj huruvida du vill kandidera själv eller nominera någon annan
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service