Request edit access
Intresseanmälan valberedning
I det här anmälningsformuläret kan du anmäla ditt intresse för att bli valberedningsledamot mandatperioden 2020-2022.

Som valberedare är det du som tillsammans med resterande valberedare som har ansvar för att ta fram förslag för kommande styrelseval och får chans att lära dig mer om hur hela processen går till, från planering och förberedande material till att ta in kandidaturer, hålla intervjuer och slutligen sätta samman personer med olika bakgrund och kompetens på bästa sätt. Valberedningen har själv ansvar för att planera upp sin tid men kan alltid få hjälp och vägledning av sittande förbundsstyrelse som hjälper till att ge en klar bild av vad som krävs för att ha ett styrelseuppdrag inom Unga Forskare. Det är ett väldigt lärorikt och spännande uppdrag som både kan hjälpa sig i din personliga utveckling och sitta bra i CV:t

Är du intresserad? Tveka in att anmäla dig i formuläret nedan! Anmälan är inte bindande utan finns enbart till för att styrelsen ska kunna ge er mer information om uppdraget, berätta mer om valprocessen och svara på eventuella frågor.

Vi kommer att kontakta dig efter att du skickat in din anmälan.

---

Med anledning av den dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018 vill Unga Forskare vara tydliga med hur/varför vi önskar samla in personuppgifter i Unga Forskare, samt hur vi kommer att hantera det insamlade materialet.

Unga Forskare kan fram till 10 november 2019 använda de personuppgifter som du lämnat i det här formuläret för att kontakta dig angående din intresseanmälan till Unga Forskares valberedning.
Namn *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Varför är du intresserad av att bli valberedningsledamot? (Enbart kort motivering!)
Your answer
Annat som kan vara bra att vi känner till
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Unga Forskare. Report Abuse - Terms of Service