Request edit access
Tracon 2020 Sidosryhmäyhteistyöhakemus
Tracon tarjoaa erilaisille tapahtuman aihepiiriin sopiville yleishyödyllisille yhdistyksille mahdollisuuden esitellä toimintaansa yhdistyspöydillä, sekä erilaisilla ohjelmayhteistyökonsepteilla!

Täyttämällä tämän allaolevan hakemuksen voit hakea yhdistyspöytää tai tarjota yhdistyksesi järjestämää ohjelmayhteistyötä Tracon 2020 tapahtumaan. Tämä ei koske kaupallista toimintaa (esim. myyntipöytiä tai taidekujaa).

Ohjelmanumerot, jotka eivät tarvitse tilan lisäksi muita erityisjärjestelyjä, ilmoitetaan edelleen normaalisti ohjelmahakuun Kompassin kautta. Jos olet aiemmin hakenut ohjelmaksi Kompassin kautta, tee se nytkin. Ohjelmayhteistyötä ovat erilaisten yhdistysten järjestämät laajemmat ohjelmanumerot, esim. boffauspiste, turvasatama ja hengailuhuone, joihin tarvitaan esim. vänkäreitä tms. Otamme mielellämme vastaan myös uusia ideoita!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Yhteistyön tyyppi *
Kiinnostavat päivät
Hakevan yhdistyksen nimi *
Yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot *
Henkilötietojen kerääminen ja säilytys
Tietoja käsittelee Tracon 2020 tapahtuman coniteani sidosryhmä- ja ohjelmavastaavat, ja niitä säiytetään 1.1.2021 asti jonka jälkeen ne poistetaan.
Tietoja käsitellään Googlen järjestelmissä EU:n ja USA:n lainsäädäntöjen alaisuudessa. Lisätietoja https://policies.google.com/privacy?hl=fi
Tracon ry:ssä tästä rekisteristä vastaa Marjaana Karttunen (marjaana.karttunen@tracon.fi)
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy