Request edit access
12. Atelier transplantare arbori - demonstrație practică în câmpurile experimentale (15 mai 2021 - 09.00-10.00)
Vă mulțumim pentru interesul acordat conferinței organizate în cadrul evenimentului Zilele Horticulturii Bucureștene, ”Atelier transplantare arbori - demonstrație practică în câmpurile experimentale”.

În vederea bunei organizări a spațiului în care se va organiza fizic evenimentul, vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea formularului de mai jos cu datele de identificare.

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București cu sediul în București, Bd. Mărăști, nr. 59, sector 1, garantează tratamentul datelor furnizate de participant inclusiv prin mijloace informatice, în scopuri exclusiv legate de tematica evenimentului indicat și cu acordul său prealabil, pentru a-l ține la curent cu inițiativele și/sau ofertele universității.
Prin completarea formularului vă exprimați acordul de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal de catre Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București în scopul comunicării și organizării acestui eveniment.
*
Categorie *
Required
Organizație
Date de contact (telefon) *
Date de contact (email) *
USAMV din București este operator de date cu caracter personal. Prelucrarea de către USAMV din București a datelor cu caracter personal ale participanților la activitățile desfășurate prinîn cadrul evenimentelor Zilelor Horticulturii Bucureștene, se realizează în vederea îndeplinirii obligației legale care revine acesteia de asigurare a accesului la resurse educaționale conform prevederilor legale în vigoare. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy