Request edit access
Opgaveformulier Seniorenkamp 2017
Beste AB-junioren, senioren, masters, triatleten en loopgroepen,

Inmiddels zitten het tentenkamp en het CD-kamp erop, en dat betekent dat het Seniorenkamp er weer aan komt! Ook dit jaar organiseert het AT weer een sportief en gezellig weekend op Schiermonnikoog. Dit jaar zal het plaatsvinden op 8, 9 en 10 september. We verblijven opnieuw bij kampeerboerderij Binnendijken op Schiermonnikoog. Ook zal, net als vorig jaar, het kamp weer een combi zijn van trainingen en andere leuke activiteiten.

Op vrijdag 8 september rond de klok van 17:00 uur vertrekken we van de Sportlaan om de boot van 18.30 uur naar Schiermonnikoog te nemen. Na een weekend vol activiteiten vertrekken we zondag 10 september om 16.30 uur weer met de boot richting Lauwersoog. Daar komen we ongeveer om 17.15 uur aan.

De kosten bedragen €55,00. Daarmee is alles betaald; de bootreis, twee overnachtingen, de maaltijden (alleen zaterdag een warme maaltijd) en enkele consumpties. Het vervoer naar en van Lauwersoog zal plaats vinden in auto’s. We vragen jullie (of bijvoorbeeld je ouders) dan ook vriendelijk om een keer te rijden.

De laatste informatie met wat er allemaal mee moet, volgt in de laatste week voor vertrek.

Opgeven is mogelijk t/m woensdag 30 augustus. Zijn er vragen, stuur dan een mailtje naar activiteitenteamimpala@gmail.com (opgeven via de mail of op training kan dus niet!).

We hopen dat jullie er zin in hebben!

Het Activiteitenteam

Email address *
Naam *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Kun je (of bijv. je ouders) vrijdag of zondag rijden naar of van Lauwersoog? *
Zo ja, hoeveel personen kunnen dan mee in de auto (inclusief jezelf)?
Opmerkingen / bijzonderheden
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms