Request edit access
Mednarodna študentska konferenca (prijave za člane organizacijske ekipe sprejemamo do 14.4.2019)
V septembru 2019 Študentski svet UL skupaj z resorjem za študijsko problematiko, organizira mednarodno študentsko konferenco, kjer se bo začrtalo smernice študentskega predstavništva za zagotavljanje najvišje oblike kakovosti visokošolstva.

Ob 100. letnici Univerze v Ljubljani, si želimo z večjim naborom aktivnosti, ki bodo namenjene tako študentom UL, zaposlenim na UL kot širši slovenski in mednarodni javnosti, razširiti podobo UL, tako znotraj strokovnih vsebin kot tudi z odrazom razumevanja študentov in študentskega življenja. In prav to razumevanje in vključevanje študentov v vse organe odločanja je ena izmed dodanih vrednosti študija na Univerzi v Ljubljani. Zaradi tega v sklopu 100.letnice organiziramo mednarodno konferenco, kjer bodo študentski predstavniki predstavili študentsko organiziranje njihovih univerz (držav), izmenjali različne prakse in začrtali skupne dolgoročne smernice študentskega predstavništva.
Primeri iz prakse kot tudi različni članki nazorno prikazujejo pomembno študentskega udejstvovanja zunaj predavalnic. Prav to pa je ena izmed ključnih nalog študentskega predstavništva, zagotoviti pogoje za kakovosten študij in primerne oblike obštudijskih dejavnosti. In 100.letnica največje Univerze v Sloveniji je odlična priložnost za ustvarjanje pogojev za nadaljnjo študentsko predstavništvo. Dodano vrednost bi predstavljala mednarodna komponenta, saj bi tako poleg skupnih smernic študentskega predstavništva, širše obeležili 100. letnico, predstavili UL in Slovenijo tujim študentskim predstavnikom ter začeli sklepati nadaljnja študentska mednarodna sodelovanja.

Email address *
Ime in priimek
Your answer
Članica UL
Your answer
Letnik in smer študija
Your answer
Dosedanje izkušnje z organizacijo dogodkov
Your answer
Področje organizacije pri kateri bi želel-a sodelovati
Imaš kakšna dodatna znanja (fotografiranje, oblikovanje grafičnih vsebin, tuji jeziki itd.)
Your answer
Zakaj si želiš sodelovati pri organizaciji mednarodne konference
Your answer
Tvoje osebne zamisli, priporočila, želje, pobude za konferenco
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service