Request edit access
Butlletí de Mobilitat Internacional Jove del Maresme
Introdueix les teves dades i a partir d'ara rebràs totes les notícies i el Butlletí Mensual del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme.

A més de ser la primera persona en assabentar-te dels tallers i de les ofertes més immediates, al Butlletí hi podràs trobar notícies relacionades amb la Mobilitat Internacional, ofertes de feina a diferents països i de diferents sectors, convocatòries per obtenir beques per estudiar i fer pràctiques, ofertes de voluntariat europeu, intercanvis i formacions internacionals.

Nom i Cognoms *
Your answer
Població de residència *
Your answer
Mail on vols rebre la informació *
Your answer
Data de Naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Com has conegut el servei? *
*
Les dades de caràcter personal seran incloses en el fitxer corresponent de subscriptors del Butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme per a la finalitat indicada, el qual adopta les mesures de seguretat necessàries, d'acord amb la normativa aplicable que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades) (DOUE 4.5.2016). Accepta expressament rebre, via correu electrònic, informació del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se al Servei de Joventut del seu Ajuntament.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms