Request edit access
Prvi tuj jezik kot neobvezni izbirni predmet v 1. razredu
Spoštovani starši prvošolcev,
v skladu z zakonom osnovna šola izvaja tudi neobvezne izbirne predmete. Pouk le-teh se je v preteklih letih uvajal postopoma, v prvem razredu se izvaja pouk prvega tujega jezika (angleščina). Izvajanje neobveznih izbirnih predmetov sodi med razširjeni program osnovnih šol, kamor se učenci vključujejo prostovoljno. Za učence torej ni obvezno, da se vključijo v pouk neobveznega izbirnega predmeta tuj jezik. Če pa se boste za to odločili, mora učenec pouk tujega jezika obiskovati vse leto.  Neobvezni izbirni predmeti so pri ocenjevanju izenačeni z obveznimi predmeti osnovne šole, torej se znanje pri neobveznih izbirnih predmetih ocenjuje, zaključne ocene pa se vpišejo v spričevalo.
Pouk neobveznega izbirnega predmeta prvi tuj jezik (angleščina) traja 2 uri tedensko (70 ur letno), na urniku bo po rednem pouku, najverjetneje  6. ali 7. šolsko uro.
Zaradi organizacije dela v prihodnjem šolskem letu vas prosimo, da vsi starši izpolnite spletno anketo.
Vaše odgovore pričakujemo najkasneje do torka, 20. 6. 2017. V kolikor vašega odgovora ne bomo prejeli, bomo smatrali, da otroka ne vključujete k neobveznemu izbirnemu predmetu angleščina v 1. razredu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje.
Ivica Vončina, ravnateljica
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek starša, skrbnika *
Ime in priimek otroka (bodočega prvošolca) *
V šolskem letu 2017/18 moj otrok *
(Iz seznama izberite eno možnosti tako, da kliknete na puščico na desni.)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy