Request edit access
Jelentkezési lap Babaváró Szülésre felkészítő intenzív tanfolyamra 2016.06.06.- 2016.06.09-ig 14:30-tól
Babaváró Szakértői Csapat - Babaváró Szülésre felkészítő programja

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan minket választottatok és velünk vagytok 2014 őszétől.

2016 tavaszán szakértői csapatunk újra vár minden kismamát folyamatosan induló négy alkalmas szülésre felkészítő tanfolyamra, ahol továbbra is minden témát érintünk, ami téged érdekelhet, ha kismama vagy! Mivel nagyon sokan érdeklődtetek, indulásként egy intenzív kurzussal kezdünk, hogy senki ne maradjon le.

Jelszavunk: Tudás, gyakorlás, biztonság - nem csak a szülésnél, hanem a babagondozásban is!
A szakértői csapat tagjai védőnők, akiknek munkájuk valóban a hivatásuk.

Időpont: 2016.06.06.- 2016.06.09. között minden nap 14 óra 30 perc

Helyszín: Pécs, Budai Nagy Antal utca 1., a Pécsi Életmód Egyesület (Rókus sétányról nyílik a bejárat, Tervezők Háza épületében van, kék ajtón a kaputelefon 106-os)

Időpontok és témák:

1. alkalom 2016.06.06. (hétfő): Várandósság, szülés. A szülés megindulása, folyamata, praktikák, amik valóban hasznosak és a klinikán is alkalmazhatóak. Gyermekágyas időszak.

2. alkalom 2016.06.07. (kedd): A baba fogadása - kelengye, öltöztetés, fürdetés, köldökkezelés, lázmérés. Kisebb babaproblémák otthoni kezelése (hasfájás, koszmó, popsikiütés, szájpenész, stb.).

3. alkalom 2016.06.08. (szerda): Szoptatás a kezdetektől. Minden, amit a szoptatásról tudnod kell a várandósság alatt és szülés után.

4. alkalom 2016.06.09. (csütörtök): Babaelsősegély (házipatika, ha riaszt a légzésfigyelő, lázcsillapítás, légúti idegentest).

Az előadások körülbelül másfél, két órásak, amik után lehetőség van a felmerült kérdések megbeszélésére, vagy kötetlen beszélgetésre is. Minden résztvevő kedvezményesen juthat hozzá az Anyatippek című könyvhöz, amiben minden olyan problémás helyzetre találsz hasznos tippet, ami egy babás családban előfordulhat.

A résztvevők száma korlátozott maximum 5 várandós és kísérője, hogy meghitt, családias hangulatban készülhessünk közösen a babád érkezésére. Itt valóban hasznos tudást kapsz, hiszen mindannyian gyakorló védőnők, édesanyák vagyunk, és nap, mint nap találkozunk mindazzal, ami egy kismamát foglalkoztat a várandósság és a szülés idején, majd a baba gondozása-ápolása kapcsán.

Ár: a négy alkalmas kurzus ára 8000 Ft

Az ár az első alkalommal fizetendő vagy átutalással. Lehetőséged van arra is, hogy csupán annyi alkalmat fizess, amennyire valóban elszeretnél, vagy el tudsz jönni 2000 Ft/alkalom.

Tanfolyami díjat átutalással is lehet teljesíteni:
Számlaszám: 11731049-20000923 (OTP Bank)
Számla tulajdonosa: Pécsi Életmód Egyesület
Közlemény: babaváró

Kérjük, hogy közvetlenül az átutalásos fizetés után küldjétek meg e-maiben az info@eletmodpecs.hu címre a számlázási (átutaló) nevet, címet.

Befizetett tanfolyami díjat nem áll módunkban visszafizetni, de ha az adott tanfolyamon nem tudsz részt venni a következő Babaváróba is becsatlakozhatsz!

Lelkes csapatunk tagjai védőnők. Mindannyian elkötelezettek vagyunk hivatásunkban, szeretjük a szakmánkat és bízunk abban, hogy neked is segítségedre lehetünk. A tanfolyam témáit igény szerint alakítjuk, hogy valóban mindenre felkészülj. Az órákat az adott területhez legjobban értő fogja tartani, de lehetőség van vendég előadók meghívására is (nőgyógyász, genetikus, klinikai szülésznő, élő ételek, dietetikus, hordozási tanácsadó, homeopata orvos, Schüssler arcdiagnoszta).

Ha várandós vagy tarts te is velünk te is!
Információ: www.eletmodpecs.hu

A témaváltoztatás jogát fenntartjuk!

Érdeklődni: Iveszics Tünde, 06 30 491 0230

Babaváró Szakértői Csapat
Várnadós neve
Elérhetőséged e-mail és telefonszám
Mikorra várod kisbabádat?
Melyik alkalomra tudsz eljönni
Required
Fizetési mód
További témajavaslatok
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms