Request edit access
Női Klub Regisztráció - 2019. július 25.
Anyák, nagyik és más szent őrültek- Szeretnélek(pont)jaj!Július 25-én ismét Női Klub!Biztosan hallottál már V. Kulcsár Ildikóról, akinek rengeteg fantasztikus könyve született. A Nagy Testvérünk, a Nők Lapja vezető újságírója júliusban ellátogat a Klubunkba, és legújabb könyvét is elhozza Nekünk. Könyvében a legkacifántosabb történeteket meséli el családról, gyerekekről, anyákról és nagyikról telis-tele szeretettel.Tudtad, hogy a betegségek kialakulásának oka a szervezetben rejlő gyulladások? Ezeknek a gyulladásoknak a kezelése komoly kihívás az orvostudomány és az emberek számára. DE! Léteznek természetes megoldások erre is. Klubnapunkon klinikailag tesztelt egészségprogramot ismerhetsz meg néhány konkrét gyógyult ember tapasztalatával együtt, személyesen. Érdekel? Gyere el, regisztrálj!

Kiállítóink által:Valódi, vegyszer- és tartósítószermentes termékekkel ismerkedhetsz meg.Jelen lesznek még: háztáji húskészítmények, kozmetikumok, Bentonit termékek, egészséges kávék és finom falatok.Masszázsból és kényeztetésből sem lesz hiány!Helyszín: Budapest, Thököly út 58-60, 1146 (OKISZ Székház, földszint- Klub terem)
Időpont: 2019. július 25. 16 órától várunk Benneteket!Beszélgetések kezdete: 17 óraBelépő: 2. 000 Ft/ fő, Tisztelet Társaság tagoknak 1. 500 Ft/fő.Ne hagyd ki Női Klubunkat! Hozd magaddal barátnőd, barátod, rokonod, párod, férjed!

Várunk szeretettel!Kérdés esetén hívd bátran a +36/70-430- 5371 telefonszámot vagy írj a media@csakanoknek.hu e-mail címre.
Név? *
Your answer
Telefonszám? *
Your answer
E-mail? *
Your answer
Irányítószám? *
Your answer
Életkor? *
Your answer
Honnan értesültem a klubról? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy