Request edit access
Workshop - formular participare
Pentru înscrierea la Conferința Națională „1 Decembrie - Ziua Unității Naționale”, ediția a VI-a - aniversară, vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos.
CCD Timiș, conform Politicii sale de prelucrare a datelor cu caracter personal (www.ccd-timis.ro), elaborată conform Regulamentului UE nr. 679/27.04.2016, păstrează confidențialitatea asupra tuturor informațiilor obținute, ce fac obiectul unor contracte sau care sunt necesare pentru buna desfășurare a activităților ce țin de atingerea obiectivelor specifice Casei Corpului Didactic Timiș. CCD Timiș ia toate măsurile necesare pentru a păstra toate informațiile personale în condiții de siguranță și confidențialitate.
Toate persoanele care se vor înscrie la Conferința Națională „1 Decembrie - Ziua Unității Naționale”, ediția a VI-a - aniversară, vor beneficia de prelucrarea în siguranță a datelor cu caracter personal.

Dragi colaboratori, înainte de a decide dacă sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale care vă vor fi solicitate pentru înscrierea la Conferința Națională „1 Decembrie - Ziua Unității Naționale”, ediția a VI-a - aniversară, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos, să citiți cu atenție informațiile din material și apoi să vă exprimați opțiunea:

http://www.ccd-timis.ro/images/documente_2017-2018/cristi/Politica_de_prelucrare_a_datelor__CCD_Timis.pdf

Sunteti de acord cu prelucrarea dvs. personale de către CCD Timiș conform politicilor de confidențialitate *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service