Request edit access
Seksuele gezondheid in jongeren
Toestemmingsformulier

Bedankt voor uw toestemming om deel te nemen aan deze studie mogelijk gemaakt door de European Federation of Psychology Students’s Associations (EFPSA) in samenwerking met “Sapienza” University of Rome (Italië). Het onderzoek waaraan u deelneemt doelt op het verkennen van de kwaliteit van de seksuele gezondheid in jongeren, gerelateerd aan belangrijke psychosociale factoren in verschillende Europese landen. Deze informatie zal toelaten om de acties van gezondheidsondersteuning en de behandeling van mensen die moeilijkheden rapporteren op seksueel gebied te verbeteren. Het protocol werd goedgekeurd door de ethische commissie van het Departement van Dynamische en Klinische Psychologie van de "Sapienza" University of Rome (Italië).

Wij vragen u om eerlijk te antwoorden op basis van uw meningen en ervaringen. Er is geen juist of fout antwoord; selecteer alstublieft wat voor u het meest aanleunt tegen de realiteit. Het protocol bestaat uit een aantal vragenlijsten. In elk van deze onderzoeken zullen indicaties gegeven worden omtrent het onderwerp en de wijze van antwoorden.

De compilatie van het protocol is strikt anoniem. De verzamelde informatie zal strikt vertrouwelijk verwerkt worden en gebruikt worden voor onderzoeksdoeleinden in overeenstemming met de wetten op privacy en in naleving van de Europese regulatie op EU privacy 2016/679 (GDPR) en het wetgevend decreet 30 June 2003 n. 196 "Code aangaande de bescherming van persoonlijke data" (Italiaanse wet). Wij herinneren u er ook aan dat u op elk moment kan stoppen met de administratie van dit protocol. Gegeven deze vooronderstelling, zal de verzending van een voltooid formulier (zelfs enkel gedeeltelijk) op zich de toestemming van deelname aan het onderzoek inhouden.

Alvast bedankt voor uw zeer belangrijke medewerking, wij blijven ter uwer beschikking voor enige verdere verduidelijking die u zou verzoeken via volgend e-mail adres:

ist.sessuologia@sessuologiaclinicaroma.it

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service