Request edit access
Înscriere GAME ON-Urbaniada.ro_Ediția de Iarnă 2023
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume *
Prenume *
Adresă de e-mail
*
Telefon *
Categoria de concurs *
Required
Categoria de concurs *
Required
Categoria de concurs *
Data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Pentru participanții cu vârsta sub 18 ani
Participanții minori  trebuie să completeze o declarație de la părinte pentru a putea intra în concurs. În urma completării formularului de înscriere în concurs, participanții vor descărca și vor trimite documentul completat pe e-mail la  adresa raicelai.irene@gmail.com.

Link declarație:

https://docs.google.com/document/d/14ntlK5LzYz7qhYnGJKj4l9W19hstea5WIfxsW0RoZYc/edit?usp=sharing
Declarație de participare
Participarea la Urbaniada.ro - Ediția de Iarnă 2023. GAME ON, implică respectarea regulamentului competiției menționat mai jos. Persoanele înscrise în concurs trebuie să declare prin bifarea casetei de mai jos că vor respecta cu strictețe regulamentul concursului. Participanții sunt obligați să poarte ecchipamentul de protecție impus de organizatori și sunt înscriși pe propria răspundere în cazul unor posibile accidentări. Participanții care nu respectă regulamentul furnizat de organizator prin e-mail pot fi excluși din concurs. 
Declarație *
Required
Prin completarea formularului de înscriere sunt de acord cu prelucarea datelor cu caracter personal de către organizatorii evenimentului
Având în vedere principiile de protecție a datelor prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD (UE2016/679),aplicabil din data de 25 mai 2018:Înțeleg că pentru a participa la activitățile de voluntariat, în cadrul Asociaţiei Bun-Simţ şi Atitudine Civică, datele colectate vor fi transmise și prelucrate de către ABSAC. 

PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE VOLUNTAR DECLAR PE PROPRIA RĂSPUNDERE URMĂTOARELE:

Îmi exprim în mod expres consimțământul pentru utilizarea și prelucrarea, de către personalul specializat al Urbaniada.ro a datelor mele cu caracter personal, în vederea îndeplinirii scopului propriu și anume participarea în cadrul activităților de voluntariat, cu respectarea legislației specifice în vigoare, până la momentul în care îmi retrag în mod expres acordul/consimțământul dat.

Pentru îndeplinirea obligației de a fi informat(ă) de către operator, în vederea prelucrării corecte și exacte, contactarea se va face la numărul de telefon si adresa de email furnizate către asociație.

Îmi exprim în mod expres consimțământul pentru utilizarea și prelucrarea, de către personalul specializat al Uraniada.ro a datelor mele cu caracter personal, în vederea informării referitoare la programele și proiectele Uraniada.ro prin sms , numărul de telefon mobil , prin transmiterea prin email a newslettere-lor , cu respectarea legislației specifice în vigoare, până la momentul în care îmi retrag în mod expres acordul/consimțământul dat.

Datele de contact și de identificare de mai sus: sunt corecte și complete; în cazul în care datele mele vor suferi modificări, mă oblig să anunț Urbanida.ro în cel mai scurt timp posibil, în vederea actualizării acestora.


Confirm că am fost informat(ă) despre prevederile Regulamentului general privind protecția datelor – RGPD (UE-2016/679), aplicabil din data de 25 mai 2018, pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și că mi s-au adus la cunoștință drepturile și responsabilitățile mele privind protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv:

Dreptul la informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal;

Dreptul de acces la date (art.15);

Dreptul la rectificare ( art.16);

Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat) (art. 17);

Dreptul la restricționarea prelucrării (art18);

Dreptul de a vi se comunica orice rectificare sau ștergere a datelor cu caracter personal sau abilitatea datelor (art 19);

Dreptul la portabilitatea datelor (art 20);

Dreptul la opoziție (de a se opune prelucrării)* (art. 21)

Dreptul de a modifica sau retrage cordul/consimțământul de prelucrare a datelor;

Dreptul de a notifica încălcarea securității datelor și de a depune sesizare/plângere la autoritatea competentă (ANSP DCP).

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy