Request edit access
Povestea mea de bullying
“Când eram în liceu colegii obișnuiau să mă bage în tomberon”, îmi spune un tânăr în timp ce ascultam, fără drept la replică, în amfiteatrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, cum unul dintre invitații conferinței la care luam parte amândoi, promova în universitate un discurs instigator la ură împotriva celor ca el, care se identifică ca fiind parte din comunitatea LGBT. România ascunde multe astfel de cazuri de bullying pe care ne-am propus să adunăm poveștile voastre până pe 12 aprilie și să le aducem în atenția lumii, prin publicarea lor în Revista Go Free #15. Aceste povești au scopul de a arăta o realitate pe care o cunoaștem unii dintre noi, însă cei mai mulți, inclusiv instituțiile statului, o ignoră.

Menționăm că Redacția Go Free își rezervă dreptul de a selecta și publica doar parțial textul testimonialelor, precum și de a edita/corecta textele.

Pentru mai multe informații (sau orice vreți să ne spuneți) ne puteți contacta la asociatiagofree@gmail.com sau www.facebook.com/AsociatiaGoFreeCluj

Love is Love.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service