Request edit access
КОНКУРС ЗА КУПОВИНУ НОВОГ ТРАКТОРА - УЗ ПОВРАТ ОД 50-65%
Овај упитник креиран је од стране стручног тима Младих пољопривредника Србије, са циљем да сваком заинтересованом члану удружења омогући што повољнију куповину новог трактора уз остваривање права на подстицаје који укључују поврат од 50-65% вредности инвестиције умањене за износ ПДВ-а.
Стручни тим Младих пољопривредника Србије, спреман је да сваком члану удружења пружи стручну помоћ и подршку у самом процесу прикупљања и подношења документација за остваривање права на поврат, уз новчану накнаду у износу од 40.000 рсд - за све пуноправне чланове удружења, односно 50.000 рсд за оне који то нису. Ова услуга стручног тима МПС укључује административну припрему и спровођење правно-техничких радњи, закључно са предајом захтева код Министарства Пољопривреде - Управе за Аграрна плаћања.
Молимо Вас да што потпуније попуните овај упитник, како бисмо Вас провели кроз комплетан процес аплицирања.
Унапред Вам се захваљујемо на указаном поверењу.
Име и Презиме *
Your answer
Адреса пребивалишта ( Улица, број , Поштански број , Место/Општина ) *
Your answer
ЈМБГ - Јединствени матични број грађана
Your answer
Број телефoна *
Your answer
БПГ - Број пољопривредног газдинства
Your answer
Куповину трактора планирам: *
ИЗБОР МОДЕЛА ТРАКТОРА И ИНФОРМАЦИЈЕ О ИЗНОСУ ПОДСТИЦАЈА
У наставку су понуђени модели трактора (снаге до 60 kW / 80 KS ) који могу бити предмет инвестиције - подстицаја , приликом чије куповине можете остварити поврат од 50 % или поврат од 65% - уколико се ваше пољопривредно газдинство налази на подручју са отежаним условима рада у пољопривреди.
Проценат се рачуна од вредности инвестиције без ПДВ-а, а максималан износ подстицаја је 800.000,00 рсд , што износи око € 7,680.00.

Испод сваке слике , поред назива модела трактора, налази се линк на који можете кликнути и видети детаље о том моделу трактора. Такође ту се налази и обрачун кроз који можете видети колика је укупна цена трактора са ПДВ-ом и без ПДВ-а, затим колики поврат остварујете (50/65%) приказан у еврима, као и то колики је ваш део учешћа.

Желимо вам напоменути и то , да вам можемо помоћи и око обезбеђивања финансијских средстава из кредита, по нешто повољнијим условима, наравно уколико испуњавате услoве за добијање кредита.

За све детаље и техничке карактеристике у вези трактора, можете се обратити на телефон нашег добављача "НИКОЛ АГРАР Д.О.О." из Ниша , који је за све наше чланове удружења који се одлуче за куповину трактора уз нашу подршку , обезбедио:
БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ ТРАКТОРА ДО КУЋЕ
ГАРАНЦИЈУ И СЕРВИС
24h ПОДРШКУ И ПОМОЋ ОКО СВИХ ДЕТАЉА У ВЕЗИ ТРАКТОРА И ОСТАЛИХ МАШИНА ИЗ ЊИХОВЕ ПОНУДЕ.

Телефони : 063/7707471 - Владимир , 0603401777 - Марина
Oзначити модел трактора који бисте желели да купите: *
Required
ЗАШТИТА ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ
Сви подаци унети кроз овај упитник биће коришћени искључиво за потребе пружања услуге у виду админстративно техничке помоћи у процесу подношења захтева за остваривање права на подстицаје / субвенције и у складу са правилником о заштити података о личности објављеном на званичном сајту Младих пољопривредника Србије: www.podrskamps.org.rs
САГЛАСНОСТ И ПОТВРДА *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy