Request edit access
Inscripció de voluntariat
Formulari d'inscripció de l'Ajuntament de Vila-seca per a fer-se voluntari/a amb l'objectiu de fer front a la COVID-19 mitjançant la cobertura dels serveis bàsics en casos de necessitat social.
Nom *
Your answer
Primer cognom *
Your answer
Segon cognom *
Your answer
NIF / NIE / Passaport *
Your answer
Edat *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Barri / nucli de població on resideixes *
Your answer
Protecció de dades
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, l’AJUNTAMENT DE VILA-SECA us informa del següent:
Responsable del tractament: AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Pl. Església, 26 43480 VILA-SECA 977 309300 https://www.vila-seca.cat
Delegat de protecció de dades: dpd@vila-seca.cat
Finalitat del tractament: La finalitat serà únicament donar tràmit a la seva sol·licitud.
Conservació: Les dades seran conservades durant el termini de temps que es trobi vigent l’expedient administratiu. No obstant, les dades podran ser conservades, en el seu cas, amb finalitats d’arxiu d’interès públic, finalitats d’investigació científica i històrica o finalitats estadístiques.
Legitimació: El tractament de les dades és necessari per al compliment d’una missió realitzada en interès públic o en l’exercici dels poder públics conferits.
Drets: Vostè té dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals, la rectificació o supressió, la limitació i l’oposició al tractament, i en el seu cas, la portabilitat de les dades, dirigint-se al Registre d’entrada de l’Ajuntament de Vila-seca, o bé a https://seuelectronica.vila-seca.cat/ca/web/guest/proteccio-de-dades-decaracter-personal on hi trobarà més informació addicional sobre la protecció de dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy