Request edit access
Sessió Empreses tèxtils i sectors d’aplicació
La Fundació Bosch i Cardellach i el Gremi de Fabricants de Sabadell tenen el plaer de convidar-vos a la taula rodona "EMPRESES TÈXTILS I SECTORS D'APLICACIÓ, tercera sessió del cicle Sabadell Tèxtil. De la tradició a la innovació.
En aquesta ocasió, tindrem l'oportunitat de conèixer aplicacions pràctiques de la producció tèxtil a diversos sectors: moda, automoció, decoració, usos industrials, etc. Ens ho explicaran empresaris i professionals tèxtils.

DIA: 25 de gener 2022
HORA 18:00 – 19:30
VIRTUAL: Plataforma Zoom
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Cognom *
Nom *
Empresa, entitat, particular...
Correu electrònic *
POLÍTICA DE PRIVACITAT
Responsable: GREMI DE FABRICANTS DE SABADELL.

Finalitat. Poder formalitzar el seu registre a la Sessió organitzada pel Gremi de Fabricants de Sabadell

Legitimació. El consentiment de l’interessat, que pot retirar en qualsevol moment.

Conservació. Mentre sigui necessari per assolir les finalitats descrites i l’interessat no s’hi oposi.

Destinataris. Les dades seran cedides a la Fundació Bosch i Cardellach, entitat col·laboradora en el projecte, amb la finalitat única de poder gestionar la seva participació a la sessió.

Drets. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat adreçant un escrit, acompanyat de còpia de document oficial identificatiu, a gremifab@gremifab.org. També té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment. En cas de disconformitat amb el tractament, té dret a presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos (www.aepd.es).”
ACCEPTA LA POLÍTICA DE PRIVACITAT? *
Required
CONSENT LA GRAVACIÓ D'IMATGE? Autoritzo al Gremi de Fabricants de Sabadell i a la Fundació Bosch i Cardellach a, en cas de participar a la sessió amb la càmera activada, enregistrar les imatges i, si s’escau, ser objecte de difusió o publicitat d’aquest projecte a través dels mitjans de comunicació i difusió que s’estimin pertinents, als efectes de l’establert per la Llei Orgànica 1/82 de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, el Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD 2016/679) i la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy