Request edit access
MyFriends-valmennus Syksy 2018
Syksyn valmennus kulkee mallilla 3+1+1 päivää ja alkaa siis yhteisellä viikonlopulla Ryttylän lähetyskeskuksessa 21.-23.9 (alkaa pe klo 18 ja loppuu su klo 15). Tämän jälkeen pidämme kaksi erillistä lähipäivää (la tai su) paikallisesti noin kuukauden välein niin että toinen lähipäivä ajoittuu marras-joulukuun taitteeseen. Missä nämä lähipäivät ovat? Ainakin PK-seudulla, Joensuussa ja Turussa. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa josko sinun kaupungissasi olisi lähipäivät: kerätkää omalta paikkakunnalta 10+ henkilön ryhmä. Mikäli ette kuitenkaan saa kasaan näin suurta ryhmää, mutta osallistutte pienemmällä porukalla, tuolloin voitte osallistua lähimpänä järjestettävään lähipäivään. Jos koet kutsua mobilisoida porukkaa omalla paikkakunnallasi mukaan valmennukseen, ole rohkeasti yhteydessä niin autamme sinua asiassa! (Tällä erää ajatuksissamme on erityisesti Pohjanmaa ja Jyväskylä).

Valmennukseen osallistumisen edellytys on osallistuminen viikonloppuun sekä molempiin lähipäiviin kuin myös omalla paikkakunnalla ns. Lifestyle -ryhmän kokoontumisiin joka koostuu muista valmennukseen osallistujista (oman paikkakunnan kokoontumisten aikataulut selviävät viimeistään ensimmäisessä viikonlopussa). Mikäli sinulla on aikataulujen suhteen kysyttävää tai joudut esim. olemaan poissa jonkin aikaa viikonlopusta tai lähipäivistä, ole yhteydessä asiasta hyvissä ajoin niin voimme miettiä hyvää ratkaisua asian suhteen.

Mikäli sinulla on lapsia, valmennukseen osallistuminen voi silti olla mahdollista, sillä olemme järjestämässä lastenhoitoa ainakin Ryttylän-viikonloppua varten. Ainakin Turussa tulee olemaan lastenhoitomahdollisuus myös lähipäivien aikana. Pienen imeväisen saa ottaa tarpeen vaatiessa mukaan itse valmennukseen, mutta kaikki isommat voivat mennä lastenhoitoon. Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti etsimään lapsille omaa hoitopaikkaa viikonlopun ja lähipäivien ajaksi.

Valmennuksen hintaan sisältyy viikonloppu Ryttylässä ylläpidolla, valmennuksen materiaali sekä itse valmennus. Joitain omakustanteisia ruokailuja saattaa lähipäivissä olla. Mikäli tarvitset majoitusta lähipäiviin niin pyrimme järjestämään asian kotimajoituksilla, mutta tämä on viime kädessä kunkin omalla vastuulla. Mikäli koet kutsua lähteä valmennukseen, mutta taloudellinen puoli askarruttaa, ole yhteydessä niin mietitään yhdessä ratkaisua.

Valmennuksen hinta on:
Opiskelijoille 125
Aikuisille 170

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.9.2018


Kotisivumme:
www.myfriends.fi

Email address *
Nimi *
Your answer
Ikä *
Your answer
Sukupuoli *
Osoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Mahdolliset erityisruokavaliot
Hengellinen kotini / seurakuntayhteyteni *
Your answer
Olen opiskelija
Tarvitsen lastenhoitoa osallistuaksesi (lasten iät ja nimet)
Your answer
Kerro itsestäsi: mitä teet elämässä (opiskelu, työ, ...) *
Your answer
Miksi haluat osallistua MyFriends-valmennukseen? *
Your answer
Sain kuulla MyFriends-valmennuksesta *
Oletko tulossa paikkakunnaltasi osana ryhmää? Kuka on ryhmänvetäjä/muita ryhmäläisiä? (Voitte vaikka ryhmänä sopia yhteisen nimityksen kuten esim. “Turun varikkolaiset”, niin osaamme yhdistää.)
Your answer
Jos olet tulossa ilman ryhmää, niin tiedätkö muita tulijoita paikkakunnaltasi? Tai voisitko kutsua ystävän kanssasi valmennukseen? (Ilman ryhmää voi osallistua, vaikkakin vahva suositus on tulla kaverin tai ryhmän kanssa).
Your answer
Onko sinun paikkakunnaltasi tulossa suurempi ryhmä ja toivoisitte lähipäivien järjestämistä kaupungissanne?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service