Request edit access
Medlemsregistrering for Opplev Jæren
Medlemskap i Opplev Jæren koster bare 3000 kroner per år. Fyll ut skjema og registrer deg for fremtidige medlemsfordeler.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Opplev Jæren skal arbeide med flere prosjekter som skal gi synergier til reiselivet på Jæren og i regionen forøvrig. Agroturisme, kunst og kultur og infrastruktur til fremtidige reiselisdestinasjoner.

Opplev Jæren skal ha en digital plattform der det skal selges aktiviteter og opplevelser på Jæren. Her vil bedriftene bli godt synlige og få gode medlemsfordeler. Opplev Jæren skal koordinere tilbudet både når det gjelder pakketering, distribusjon og salg.

Opplev Jæren skal være kontaktpunkt på Jæren mot Region Stavanger og andre destinasjonsselskap. Vi skal være en kanal der reiselivsaktører kan nå frem med tilbudet sitt.

For mange er Jæren et «uoppdaget» land og området er svært interessant og attraktivt, men lite tilrettelagt for turisme. Reiseliv er en av de raskest voksende næringer i verden, opplevelsesturisme er den raskeste voksende delen av reiselivsnæringen. Det finnes mange gode aktører som driver solid virksomhet innen reiseliv på Jæren. Men vi vil ha med flere!

Medlemmene av Opplev Jæren er reiselivsaktører, men også produsenter og bønder fra landbruket. De driver med virksomhet innen reiseliv og mange har agro-turisme som formål. Gårdsbesøk, gårdsutsalg og opplevelser innen landbruksbasert turisme er forankret hos medlemmene til Opplev Jæren.

Opplev Jæren skal bidra til høyere omsetning og flere arbeidsplasser i reiselivsnæringen på Jæren, både gjennom styrking av eksisterende aktører og tilrettelegging for utvikling av ny reiselivsvirksomhet i området.

Alle reiselivsaktører og landbruksaktører inviteres inn som medlemmer mot en årlig medlemsavgift på 3000 kroner.

Nye og eksisterende medlemmer betaler medlemsavgift. Kommunene Klepp, Time og Hå bidrar med årlig tilskudd og det søkes om tilskudd fra andre offentlige og private aktører.
Bedrift/aktør
Organisasjons nummer
Kontaktperson
E-post
Telefonnummer
Fakturaadresse
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Opplev Jæren AS. Report Abuse