Request edit access
PolyNorge innmelding
PolyNorge jobber for aksept for relasjonsmangfold i det norske samfunn. Du behøver ikke være i et polyforhold eller identifisere deg som poly for å være medlem. Som medlem stiller du deg bak organisasjonens arbeid for mer kunnskap og åpenhet rundt relasjonsidentitet og livs-valg som utfordrer det mononormative.

Som medlem regnes fysisk person som støtter foreningens formål og aktivt bekrefter sitt medlemskap gjennom å betale medlemsavgift. Støttemedlemskap kan tegnes av enkeltpersoner så vel som foreninger, lag og organisasjoner.

Informasjonen din blir ikke brukt utenfor PolyNorge. Spørsmål om medlemskap, samt oppdatering av opplysninger, kan sendes til medlem@polynorge.no. Legg gjerne til mailen i kontaktene dine så mail fra oss ikke havner i søppelpost.

Kontingenten betales til kontonummer 3480 14 74413. Innbetalingen må merkes tydelig med fullt navn og medlemskapstype for alle medlemmene betalingen gjelder for. Innbetalinger som ikke kan knyttes til et medlem blir registrert som anonyme donasjoner.

Email address *
For- og etternavn *
Navnet ditt som du bruker det, og som du vil at vi skal bruke det.
Your answer
Juridisk navn
Er du folkeregistrert med flere navn eller under et annet navn enn det du bruker, er vi pålagt å registrere det. Navnet vil ikke bli brukt. Dette feltet kan ellers stå tomt.
Your answer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Gateadresse *
Din folkeregistrerte adresse
Your answer
Postnummer og -sted *
Your answer
E-postadresse *
Bekreftelse av e-post. Adressen vil bli brukt til å bekrefte medlemskap samt å sende ut informasjon og invitasjoner, så sjekk at den er stavet riktig. PolyNorge vil aldri dele din adresse med noen uten ditt samtykke.
Your answer
Medlemskapstype *
Medlemskap regnes i kalenderår. Oppgitt er laveste pris på medlemsavgift for 2017.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms