Request edit access
Kékestető Terepfutó Verseny, 2019. 08. 24
A verseny helyszíne Kékestető, Angyalok tisztása, célja a terepfutás népszerűsítése, egészségmegőrzési, mozgásorientációs szempontok biztosítása. A terepfutással most ismerkedőket éppúgy várunk a versenyre, mint régi motorosokat.

Előnevezni a versenyre 2019.08.10-ig az itt található online felületen lehet. Illetve helyszíni nevezés is lehetséges. A nevezés tartalmazza a befutó érmet, rajtszámot, frissítőt, hosszútávosoknál dugókás időmérést, csomagmegőrzést, öltözőt igény esetén tusolási lehetőséget.

A versenyre legfeljebb 100 versenyző nevezését tudjuk elfogadni. Jelenleg 95 hely szabad.

További részletes információk a versenyről és a nevezésről itt olvashatók: https://kekesteto.hu/kekesteto-terepfuto-verseny/

Email address *
Név *
Your answer
Családi nevezés
Telefonszám
Your answer
Állampolgárság
Your answer
Születési idő *
MM
/
DD
/
YYYY
Nem *
Lakóhely *
Your answer
Lakóhely irányítószáma *
Your answer
Melyik távra nevezel? *
Hírlevél
Adatvédelmi tájékoztató (GDPR) *
Required
A versenykiírás feltételei *
Required
A versenyútvonal egy része fokozottan védett természetvédelmi területen halad keresztül, ezért a versenyzőknek tisztelniük kell a környezetet és kerülniük kell annak szennyezését.Minden versenyző felelősséget vállal érte, hogy egészségi állapota lehetővé teszi a versenyen való indulást. A szervezők semmilyen egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget!Kizárásra kerül az a versenyző, aki a rajtszámát összehajtja, letakarja, nem megfelelően, nem láthatóan viseli a verseny ideje alatt. Ugyancsak kizárásra kerül, aki nem teljesíti a versenyt, nem a kijelölt útvonalon versenyez, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal tölti ki.A versenyt önként feladó vagy a versenyből kiállított versenyzőnek azonnal értesítenie kell a legközelebbi rendezőt. Vagy hívni a +36 30 161 5133 telefonszámot.A verseny során fülhallgató használata saját felelősségre megengedett, de nem veszélyeztetheti a versenyző vagy más testi épségét, nem akadályozhatja társait a verseny közben. A rendező azonnal kizárhatja a versenyzőt, ha fülhallgató használata miatt nem hallja a rendező instrukcióját.A versenyen való részvételkor a versenyzők tudomásul veszik, hogy a róluk készült képeket a szervezők szabadon használhatják kiadványaikban. A fotókon és filmeken szereplő személyek ellenszolgáltatásra nem jogosultak.A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás feltételeit.A verseny megrendezése szempontjából kedvezőtlen időjárási körülmények esetén, figyelembe véve a környezeti szempontokat, a rendezők fenntartják a verseny elhalasztásának jogát.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service