Request edit access
Înscriere la Atelierul serios de joacă „Superdascăl”
Acesta este un formular prin care vă înscrieți la atelierul organizat de Asociația pentru educație și cultură Adlittera A.E.C.A. în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Prahova.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Condiții de confidenţialitate şi informaţii personale
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (AECA) oferă acces limitat, în interes personal, pe acest site, pentru solicitare de oferte şi programe educaționale, informaţii despre destinaţii turistice din patrimoniul cultural românesc, abonare la newsletter, achiziţionare de pachete promoționale ale serviciilor educaționale precum şi consiliere prin e-mail. Dacă optaţi pentru înregistrare pe acest site vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii necesare.

Date personale
Datele furnizate de către dumneavoastra sunt confidenţiale, şi utilizate strict pentru relaţia de afaceri între dumeavoastră şi ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (AECA).

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (AECA) în scopul furnizării de pachete promoționale pentru servicii educaționale și culturale şi pentru promovarea acestora, pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poştă sau alte mijloace de comunicare despre acţiunile ulterioare sau realizarea de rapoarte statistice. Aceste date vor putea fi transmise numai autorităţilor responsabile în scopul verificării tranzacţilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (AECA) certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare.

ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (AECA) este operator de date cu caracter personal şi este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 293894.

Drepturi de autor şi proprietate intelectuală

Întregul conţinut al acestui site: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe şi alte date reprezintă proprietatea intelectuală a ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (AECA) şi sunt apărate de legea pentru protecţia drepturilor de autor.

Aceste materiale nu pot fi copiate, reproduse, transferate, incărcate, publicate sau distribuite in orice mod fără a obţine în prealabil acordul scris al ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (AECA).

Folosirea fără acordul companiei ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (AECA) a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legii 8/1996. cu modificările şi completările ulterioare.
Sunteți de acord cu condițiile de confidenţialitate şi informaţii personale *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy