Request edit access
Riječ je na nama. Počinjemo u Splitu.
#Suprotiva [Suradnjom Protiv Apatije] je platforma za edukaciju, istraživanje, osluškivanje i povezivanje mladih. Mi ostajemo u Hrvatskoj. Okupljeni zahtjevajmo promjene. Okupljeni možemo postići zajedničke aspiracije i ciljeve koje dijelimo.

// polja sa sljedećom oznakom obavezna su prilikom prijavljivanja //

Iz Manifesta:
Projekt “Suradnjom Protiv Apatije - Suprotiva” nastao je kao odgovor na: trenutačni položaj mladih u državi, problem neuključenosti s obzirom na promjene sutrašnjice i dezintegriranost lokalnih zajednica.

Upoznati smo da su mladi sugrađani naše zemlje obeshrabreni i nemotivirani sudjelovati u procesima donošenja odluka na državnoj razini. Posljedica takvog stanja je učestli osjećaj nemoći i razočaranosti koji često dovodi do iseljavanja iz zemlje. Želimo postati promjena ostavljajući svoj trag, okupljujući se oko zajedničkih interesa.

Međusobno smo više slični nego različiti. Okupljeni nećemo ostati ignorirani. Želimo skupiti vaše zahtjeve, potrebe, želje, mišljenja i statuse. Mi slušamo. Čut će nas. Promjenit ćemo "Nacionalni program za mlade" i uključiti lokalna tijela [donositelje odluka na lokalnoj razini] u rad za dobrobit naše generacije zahtjevajući provođenje predloženih rješenja koja ćemo - na temelju događaja i istraživanja čim šireg mijenja - izraditi.

Ciljevi, svrha i koraci platforme su:
EDUKACIJA I ISTRAŽIVANJE >> PRIKUPLJANJE STAVOVA I IDEJA >> UKLJUČIVANJE LOKALNIH DONOSITELJA ODLUKA >> UPOZNAVANJE, OKUPLJANJE I UMREŽAVANJE >> RAZMJENA IDEJA >> IZRAĐIVANJE STRATEGIJA I RJEŠENJA >> UDRUŽENA PROMJENA STANJA U DRUŠTVA >> OSIGURANJE BOLJE BUDUĆNOSTI

Zajedno smo glasniji
Upoznajmo se i povežimo. Naše prvo druženje biti će održano u Splitu 26. kolovoza s početkom u 9.30h. Prisustovanje je besplatno, a troškovi sudjelovanja i organizacije pokriveni su sredstvima potpore: putni troškovi za prijevoz unutar Splitsko-Dalmatinske županije, hrana, piće i materijali okupljanja.
Mjesto i vrijeme
SPLIT / 26. kolovoza 2017
Studentski dom dr. Franjo Tuđman
Ulica Cvite Fiskovića 3
S početkom u 9.30h
Raspored susreta
09:30 - Registracija sudionika
10:00 - Otvaranje konferencije
11:00 - Nacionalni program za mlade
12:15 - Ručak
14:00 - Istraživanje potreba mladih
15:00 - Pauza
15:30 - Simulacija rada Savjeta Mladih
17:00 - Zatvaranje konferencije

Letak se nalazi na: https://goo.gl/c4uvfV Isti će na početku biti podijeljen svim sudionicima pojedinačno.

Projekt je financiran sredstvima Europske Komisije kroz program Erasmus +
Registriraj svoj dolazak
Ime i prezime:
Your answer
Datum rođenja:
MM
/
DD
/
YYYY
Email adresa:
Your answer
Kontakt broj:
Your answer
Mjesto prebivališta/boravišta:
Your answer
Želim sudjelovati u istraživanju o potrebama mladih?
Tko smo mi?
Udruga - Svjetski Savez Mladih Hrvatska osnovana je s ciljem promicanja važnosti uloge mladih u demokratskom društvu, s posebnim naglaskom na promoviranju solidarnosti i dostojanstva svake osobe putem dijaloga demokracije, društvene angažiranosti i širenja koncepta održivog razvoja iz perspektive ljudskih prava.

Naši partneri su: Klub mladih Rijeka, OU Podum, Udruga Impress, Split Misli, Udruga Prizma

World Youth Alliance ― Split Misli ― Udruga Prizma
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms