Request edit access
Nominera till Årets kooperativ 2017
Coompanion Nord kommer att utse Årets kooperativ 2017 i Västerbotten. Känner du ett bra, spännande och häftigt kooperativ i Västerbotten som är värt en utmärkelse? Kooperativ kan nomineras av sig själva och av andra.

Du har möjlighet till att nominera till och med kl. 24:00 den 25 maj 2017.
Årets kooperativ får, förutom äran, ett pris. Priset delas ut på Mötesplats Lycksele 31/5 - 1/6 2017.

Dessutom nomineras kooperativet till utmärkelsen på nationell nivå. Årets kooperativ i Sverige koras under hösten 2017.

För att nominera – fyll i formuläret och glöm inte att också skicka/maila kooperativets senaste årsredovisning till nord@coompanion.se om ni är ett kooperativ som nominerar er själva. Du kan nominera ett eller flera kooperativ (OBS! Fyll i ett formulär per nominering).

Gold of lapland
Your answer
Region
AffärsidéRedan för 20 år sedan startade resan, då turistföretag såg nyttan med att arbeta tillsammans för att ge besökaren en komplett upplevelse. Sedan desshar många föreningar, turistföretag och destinationer valt att vara med och idag är det nästan 100 organisationer som är Gold of Laplands ägare. Enligt den nationella strategin för besöksnäringen 2020, ska besöksnäringen vara Sveriges nya basnäring, målet är en fördubbling till en omsättning på 500 miljarderoch 260 000 årsverken. Genom högre kvalitetskrav och spetsigare marknadsföring ska Gold of Lapland tillsammans sikta mot nya höjder, med flerbesökare och ökad lönsamhet.För att nå ända fram till måldestinationen måste Gold of Lapland på ett affärsinriktat och innovativt sätt utveckla, marknadsföra och sälja destinationen. Vi ska marknadsföra oss så vårt varumärke och våra kärnvärden blir kända och vi blir ”Top of mind” hos våra prioriterade målgrupper. Marknadskommunikationen ska vara tydlig och planerad. Vi ska fortsätta att utvecklas och vår egen distributions- och försäljningskanal skall hållas attraktiv och aktuell, stora delar av vårt utbud skall vara köpbart dygnet runt, året om. Vi ska ha produkter med rätt kvalitet mot rätt målgrupp och marknadens krav ska tillgodoses.
Your answer
Hemsida till kooperativet: goldoflapland.com
Your answer
Varför Årets kooperativ: Styrkan och syftet med föreningen är att de tillsammans är starka och kan berätta för gästerna om det stora utbudet som alla medlemsföretagen har. På så sätt har GoL kunnat erbjuda längre och längre vistelser i vårt område. Under dessa 11, snart 12 år, har det hänt väldigt mycket inom besöksnäringen i Gold of Lapland geografiska område. Gold of Lapland har ogått från att försöka påverka på distans till att nu sitta vid samma bord som researrangörer, VisitSweden, flygbolag, kollektivtrafikmyndigheten, Trafikverket, kommunstyrelser mm och prata om besöksnäringens och våra framtidsutsikter och behov. Destination Gold of Lapland är en möjliggörare för sina medlemmar och driver frågor som behövs för turistutvecklingen i Västerbotten i allmänhet o inlandet i synnerhet. Gold of Lapland har sedan 2014 satsat på Nederländerna som exportmarknad och resultaten har kommit. Alla destinationer i Västerbotten har sett ökningar tack vare föreningens arbete och när de i november fick veta att Skellefteå fått erbjudande om en direktlinje och att man funderade mellan London och Amsterdam tog de kontakt med VD på flygbolaget och berättade om vårt långsiktiga arbete. Jag vill säga att det var detta som påverkade att valet blev Amsterdam.
Your answer
Uppgifter om dig som nominerar:
Namn: Helen Nilsson
Your answer
Telefonnummer 070-627 52 49
Your answer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Coompanion. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms