Request edit access
Lezing: mensen met een verstandelijke beperking, zag je ze maar... - 12 december
Herken jij mensen met een verstandelijke beperking? Ongeveer 8,5% van de mensen in Nederland heeft een verstandelijke beperking. Soms is dat goed te zien, maar soms ook weer niet. Zij zien de wereld vaak vanuit een heel ander perspectief dan mensen die dat niet hebben! Ze zijn vaak vrolijk en heel aardig om mee samen te zijn.

Ze worden alleen niet altijd herkend. Hoe herken je mensen met een verstandelijke beperking? Wat is het verschil tussen mensen met een licht en zware verstandelijke beperking? Hoe ziet het dagelijks leven van iemand met een verstandelijke beperking eruit? Deze vragen worden allemaal beantwoord bij onze lezing. Sprekers zijn onder andere Lisa den Haan van Cordaan, die bijna elke dag met mensen met een verstandelijke beperking werkt, en Julia Visch, een studente die buddy is van iemand met een verstandelijke beperking. Zien we jou ook de 12e?

Datum: dinsdag 12 december 2017
Tijd: 19:00-21:00
Locatie: Vrije Universiteit, HG-14A33

Dit is het aanmeldformulier. De € 2 kan worden overgemaakt naar: Stichting IFMSA-VUmc NL42 INGB 0005 8597 13 onder de naam "lezing verstandelijke beperking". Gelieve ook je naam te vermelden in de beschrijving. Bij vragen kan je mailen naar buddy.vumc@ifmsa.nl en dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk.

Mocht je nu al buddy willen worden van mensen met een verstandelijke beperking, meld je dan aan via het volgende formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0f-v0v55XsclbLA4P5wj8B0itz57lPRpr8vHWH3CtpeKIwQ/viewform?usp=sf_link

Email address *
Wat is je naam? *
Your answer
Hoeveel kaartjes wil je? (jezelf meegerekend) *
Your answer
Hoe heb je over ons evenement gehoord? *
Overige opmerkingen
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms