Request edit access
Sol·licitud invitació Jornada Present i futur de les pensions a l'empresa. 03/04
Us agrairia que tinguéssiu en compte la meva sol·licitud per assistir a la jornada que es celebrarà el pròxim dimecres 3 d'abril al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108 · 08037 Barcelona) i per això us remeto les meves dades:

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Empresa *
Your answer
Càrrec *
Your answer
Correu Electrònic *
Your answer
Telèfon Mòbil *
Your answer
DNI *
Your answer
Com has tingut primer coneixement de la realització d'aquesta jornada?
Vinculació a Aedipe Catalunya *
Resolució
Els associats a l'Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans - Aedipe Catalunya - tenen preferència en la reserva de places per a la jornada. Les places que restin s'atorgaran a aquells sol·licitants que hagin omplert degudament aquest formulari.

Inicialment no s'habilitaran places per invitacions fins a 7 dies abans de la jornada..

A partir d'aquell moment, si la sol·licitud s'ha efectuat amb anterioritat, es rebrà un correu on s'indicaran els passos a seguir en cas de ser beneficiari d'una de les invitacions.

Les sol·licituds que es rebin amb posterioritat a aquesta data, en cas de restar entrades disponibles, s'intentaran resoldre amb la màxima celeritat possible.

Protecció de dades *
En compliment del que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, t'informem que, mitjançant aquest formulari, les teves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers propietat de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans, amb NIF G64513856, amb l'objectiu de poder oferir-te els nostres serveis i d'incloure't com a receptor de la nostra newsletter. Així mateix, t'informem de la possibilitat d’exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades de caràcter personal, enviant un escrit a administracio@aedipecatalunya.com.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy