Request edit access
APLIKO! Ide inovative në Agro-Turizëm
Yunus Social Business dhe Instituti për Menaxhimin e Mjedisit dhe Territorit organizojnë në datat 24-25 Maj aktivitetin Hap!de BARCAMP në kuadër të Programit “Social Impact Award Albania 2018”.
Mirëpresim të gjithë të rinjtë me ide inovative në sektorin e Agro-Turizmit të dërgojnë aplikimet brenda datës 20 Maj. Aktiviteti do të realizohet në Pogradec dhe të gjitha shpenzimet (akomodimi + ushqimi) janë të mbuluara. Tre idetë më të mira do të konkurojnë për të qenë pjesë e Programit “Social Impact Award Albania 2018 ku fituesi do të vlerësohet me çmimin 2’000 Euro.
Email address *
Emër
Your answer
Mbiemër
Your answer
Numër Celulari
Your answer
Titulli i Projekt-Idesë
Your answer
Përshkrimi i Projekt-Idesë (200 fjalë)
Your answer
Buxheti i parashikuar
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms