Request edit access
SESSIONS FORMATIVES APP VILA-REAL

La Regidoria de Noves Tecnologies organitza sessions formatives per a donar a conéixer el funcionament i les utilitats de l’app de l’Ajuntament de Vila-real.

La formació, amb una duració aproximada de dues hores i totalment gratuïta, està destinada a persones amb nivell elemental de coneixements en aplicacions per a telèfons mòbils.

Els continguts de la xarrada seran els següents:

- Instal•lació de l’app.
- Principals botons: notícies, agenda, el temps, farmàcia de guàrdia, directori telefònic, turisme, enquestes, cursos i Vila-real TV.
- Preferències: seleccionar idioma i avisos.
- Altres funcionalitats: corporació municipal i contacte, cita prèvia Ajuntament, cita prèvia metge, venda d’entrades, fotos i vídeos de l’Ajuntament…

Si estàs interessat a realitzar les sessions formatives, ompli aquest formulari.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Edat *
Telèfon *
Direcció de correu electrònic *
Quin horari prefereixes? *
Llei de protecció de dades *
Segons la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que l'Ajuntament de Vila-real incorporarà les vostres dades a fitxers, que s'utilitzaran per als fins municipals i no se cediran a cap tercer, excepte per obligacions legals, i a aquelles administracions públiques que foren les destinatàries del tractament. Per a exercir els vostres drets d'accés, rectificació i cancel•lació, us heu de dirigir per escrit a l'Ajuntament a l'adreça que veureu al peu de la pàgina http://www.vila-real.es i adjuntar una fotocòpia del vostre document nacional d'identitat o equivalent.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy