Request edit access
Hervormde Gemeente Beekbergen
Enquête naar belangstelling en talenten van onze gemeenteleden
Opmerking vooraf:
In het kader van uw privacy gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Dat wil zeggen dat de gegevens alleen worden gebruikt voor de in de begeleidende brief genoemde doelstelling.

Persoonlijke gegevens:
Kloppen de gegevens op het enquêteformulier niet? Zo niet, dan graag hieronder de juiste gegevens vermelden.
Your answer
In verband met het online invullen graag uw naam vermelden. *
Your answer
Vul het nummer van 7 cijfers achter uw adresgegevens in. *
Your answer
Geboortedatum: *
MM
/
DD
/
YYYY
E-mailadres:
Your answer
Uw dagelijks leven
Wij willen u graag wat beter leren kennen door te vragen wat u in uw dagelijkse leven doet binnen en buiten de kerk. Daarover gaan de volgende vragen:
1. Wat is uw huidige of laatst uitgeoefende beroep?
Your answer
2. Wat is uw meest relevante opleiding?
Your answer
3. Bent u actief in verenigingsleven, sport of hobby?
4. Wilt u vertellen welke activiteiten dat zijn?
Your answer
5. En wat u doet op dit gebied?
Belangstelling en vaardigheden
6. Wat vindt u leuk, wat heeft uw belangstelling? Vaak zijn mensen goed in wat ze leuk vinden en vinden ze leuk waar ze goed in zijn. Maar iemand kan ook heel goed belangstelling hebben voor iets, wat nog niet is geleerd. Dat hoeft geen belemmering te zijn, men is nooit te oud om te leren. Wilt u aankruisen wat uw belangstelling heeft? Meerdere antwoorden zijn mogelijk.?
7. Welke vaardigheden of talenten heeft u?
Mee doen?
8. Bent u bereid om iets binnen de kerk te doen wat aansluit op uw voorkeur, kennis en vaardigheden? En zo ja, met welke frequentie?
9. Binnen de kerk is een aantal functies, zoals kerkenraad, taakgroepen en dergelijke (zie ook de gemeentegids). Zou u bereid zijn om daar een bijdrage aan te leveren? Mee te denken of mee te doen? Invullen van deze vraag verplicht tot niets, er wordt altijd met u overlegd. Tegelijk is het niet gezegd dat u ook altijd voor de taak wordt benaderd die u aankruist (meerdere antwoorden mogelijk).
10. Er zijn altijd wel vacatures in de kerk. Op welk terrein liggen uw gaven en zou u in de toekomst in de gemeente actief willen zijn? Wij staan open voor uw suggesties.
11. Voor een aantal activiteiten is jaarlijks een groot aantal vrijwilligers nodig. Bij welke activiteit(en) zou u een handje willen helpen?
12. Wij hebben gevraagd naar uw talenten/vaardigheden. Wij willen u hier in de gelegenheid stellen aan te geven wat u hebt gemist.
Your answer
13. Hartelijk bedankt voor het invullen en retourneren van deze enquête! Tot slot: Wellicht wilt u naar aanleiding van deze enquête dingen ter sprake brengen waar niet naar gevraagd wordt of die zich meer lenen voor een gesprek(je) met iemand van de kerk. Kruis hieronder het vakje aan als u wilt dat wij daarvoor met u contact opnemen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms