Request edit access
Fes-te soci/sòcia d'Obrador Xisqueta
Si et fas soci, sòcia:

- Dones suport a l’Associació Obrador Xisqueta i als projectes que desenvolupem.

- Ajudes a pagar un preu just als pastors per la llana de l’ovella Xisqueta dels diferents ramats. Des del 2007 hem comprat més de 100 tones de llana per un valor de més de 60.000 euros.

- Col•labores a seguir mantenint un ofici secular com és el del pastor i pastora.

- Participes en fer possible una economia social a petita escala que permet la consolidació d’un petit grup d’artesanes vinculades al projecte i que viuen a les comarques del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l’Alt Urgell.

- Permets que seguim amb la nostra tasca de sensibilització, difusió i formació per donar a conèixer el món de la llana, la feina dels pastors i pastores, el gran valor dels ramats d’ovella Xisqueta.

- Contribueixes a un model de desenvolupament sostenible del nostre petit territori, l’Alt Pirineu, fent possible el manteniment dels ramats, els pastors, la conservació del paisatge i la seva biodiversitat.

- Passes a l’acció i ens ajudes de primera mà a desenvolupar el nostre projecte i a fer possible la nostra activitat diària.

GRÀCIES!

Avís legal: En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal t’informem que aquestes dades es recolliran en un fitxer informatitzat confidencial amb la finalitat de dur a terme eficientment les gestions amb els socis. Pots accedir-hi, rectificar-les o cancel•lar-les dirigint-te a Obrador Xisqueta
Si vols fer-te soci / sòcia de l'Associació Xisqueta omple el següent formulari.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms