Request edit access
Formular de înscriere la atelierele gratuite de lectură și creativitate pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani, oferite de Biblioteca Națională a României, Ludoteca „Apolodor din Labrador”
Participarea la ateliere este gratuită, în baza permisului de cititor. Dacă doriți să înscrieți mai mulți copii deodată, vă rugăm să completați în formular numărul lor. Dacă întâmpinați greutăți în completarea acestui formular, vă rugăm să ne scrieți la adresa ludoteca@bibnat.ro.
Pentru înscrierea la atelierele oferite de Ludoteca „Apolodor din Labrador”, sunt necesare următoarele date cu caracter personal ale dumneavoastră şi ale copilului dumneavoastră: adresă de e-mail, telefon, nume şi prenume părinte/ însoţitor, nume şi prenume copil, vârsta copilului. De asemenea, vă informăm că în timpul evenimentului vor fi făcute fotografii şi filmări în care veţi apărea dumneavoastră şi copilul dumneavoastră. Biblioteca Naţională a României va prelucra aceste date în vederea organizării evenimentului. Datele de contact, fotografiile şi filmările vor fi utilizate în scopul prezentării şi promovării programelor noastre educaţionale.
Your answer
Am luat la cunoştinţă prezenta informare: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service