Request edit access
Prijava - Maker Faire Ljubljana online - Covideo
Dragi_e Makerji_ke!

Letošnji Maker Faire Ljubljana bo potekal kot kontinuirani program z objavami video predstavitev Maker-jev in s prenosi tematskih okroglih miz v živo.

Vabimo vas k sodelovanju! Na spodnjem obrazcu se prijavite s svojimi podatki, pošljete nam nekaj svojih fotografij in posnetkov, mi pa vas povabimo na snemanje pogovora v delavnico 404 ali na videokonferenco v primeru slabih epidemioloških okoliščin.

Skupno bomo tekom jeseni, zime in pomladi 20/21 objavili približno 20 video predstavitev Maker-jev vsakih 14 dni na uradnem YT kanalu MFLJ ter na FB MFLJ. Za objavo boste prednost dobili tisti Maker-ji, ki se prej prijavite in, ki boste poslali primerna foto in video gradiva.

Koraki za sodelovanje v programu MFLJ 20/21:
- izpolnete spodnji obrazec s svojimi podatki;
- na e-mail *makers@makerfaireljubljana.com* pošljete svoja foto in video gradiva največ en teden po oddani prijavi na tem obrazcu (kakšna naj bodo gradiva, je zapisano spodaj);
- na podlagi potrdila o sprejemu vaše prijave in gradiv, se z ekipo MFLJ dogovorite za snemanje kratkega pogovora o vašem delu in o temah, ki so povezane z njim.

Foto in video gradivo:
Na e-mail makers@makerfaireljubljana.com pošljete:
- fotografijo, ki najbolje prikaže vašo zgodbo, projekt ali izdelke. Fotografija naj bo v "pokrajina" (ang. landscape) usmeritvi in naj bo vsaj 2000px velika horizontalno.
- Izbor kratkih videov. Pošljite vsaj 5 različnih kratkih video posnetkov, ki jih bomo uporabili za montažo vaše video predstavitve. Posnemite sebe pri ustvarjanju oz. pri delu na svojem projektu, posnemite prostore v katerih ustvarjate, svoje izdelke, polizdelke, orodja s katerimi ustvarjate ipd. Posnetki naj bodo 1080 Full HD v mp4 formatu. Posnetki naj bodo krajši, do 30 sekund. Primere videov, ki smo jih že ustvarili z Maker-ji, si lahko ogledate na YT kanalu Maker Faire Ljubljana ali na FB strani Maker Faire Ljubljana.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime vašega projekta / znamke / skupine (to ime bo tudi v naslovu video predstavitve) *
Ime in priimek kontaktne osebe *
Email kontaktne osebe *
Telefonska številka kontaktne osebe *
Kratek opis vašega projekta / znamke / skupine (za kaj gre, kakšne izzive ali problematiko naslavlja, kaj je doprinos vašega projekta, kakšni so vaši začetki, kakšen je vaš namen, kaj so vaši cilji, kaj je vaša zgodba ipd.) - opis bo objavljen ob najavi vaše video predstavitve in v opisu objave videa (med 400 in 500 znakov vključno s presledki). *
Povezava do vaše spletne strani ali do vaše strani izbranega družbenega omrežja. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Zavod 404. Report Abuse