Request edit access
Coopera, coopera! #cooPera
Dissabte 19 de maig del 2018 a les 10:00h. | Casal Popular Atzari | Passeig dels Pins s/n (Vilassar de Mar)

10h - Taller d'intercooperació entre cooperatives i iniciatives de l'economia social i solidària del Maresme a càrrec de la Xes Mataró.

12h - Xerrada "Ecosistemes Cooperatius locals" amb Ivan Miró, autor del Llibre "Ciutats Cooperatives. Esbossos d'una altra economia urbana".

http://ateneucoopmaresme.cat/event/coo-pera-coo-pera/

Confirmar assitència *
Required
Nom i cognoms *
Your answer
Nom de la iniciativa o empresa que representes
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon *
Your answer
En compliment de l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades decaràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran al fitxer ”Subvencions de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom”. La finalitatdel fitxer és gestionar les subvencions que atorga la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment.

Així mateix, us comuniquem que les vostres dades se cediran al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social d’acord amb l’article 21 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades decaràcter personal.

La unitat responsable del fitxer és la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa i les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment.

Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa per correu postal (C. Sepúlveda, núm. 148-150, 08011 Barcelona) o correu electrònic (adreçat adgestsca.tsf@gencat.cat i signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital reconegut).

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms