Request edit access
KUUSAMO SYYSLEIRI 14.-19.10
Email address *
Lisätiedot leiristä
Jos olet alaikäinen, näytä nämä tiedot vanhemmillesi / huoltajallesi.

Nuorten leiri Kuusamossa lähestyy. Hienoa, että olet lähdössä mukaan! Lähdemme Ilmajoen helluntaiseurakunnan rukoushuoneen pihasta (Riihitie 1) lauantaina 14.10. kello 9.00. Paluu takaisin on torstaina 19.10. illalla.

Leirin vetäjinä toimivat Miika Järvelä, Gideon Waljus, Juha Mäkelä ja Raine Siren. Kuskiksi matkalle lähtee viime vuonnakin mukana ollut Mauno Hölsö Isostakyröstä. Linja-auto on vuokrattu Härmän liikenteeltä ja siinä on turvavyöt jokaiselle matkustajalle.

Bussimatkan aikana jokainen huolehtii omista syömisistään, joten varaathan omat eväät mukaasi. Pysähdyksien yhteydessä on myös mahdollista syödä huoltoasemilla. Matka-aika on n. 8 tuntia.

Majoitumme Kuusamon helluntaiseurakunnan leiripaikassa tyttöjen ja poikien makuusaleissa, joissa on peitot ja tyynyt. Mukaan tarvitset liinavaatteet, pyyhkeen ja muut henkilökohtaiset tavarasi. Oma Raamattu on hyvä olla mukana. Lämmintä vaatetta kannattaa ottaa mukaan. Vaelluksille tarvitset sopivan vaatetuksen, hyvät kengät, juomapullon ja repun eväiden kuljettamista varten. Leiripaikalla on päivittäin mahdollisuus saunomiseen.

Päivien ohjelma on seuraavanlainen: Aamupalan jälkeen aamupäivällä on raaamattutunti. Iltapäivät sisältävät aktiviteettia ja joinakin päivinä menemme vaelluksille, yhtenä päivänä tapamaan Suloa ja Karhua. Saapuessamme takaisin leiripaikkaan ruokailemme, saunomme ja vietämme aikaa yhdessä pelaillen sekä sisällä että ulkona. Myös vapaaseen oleskeluun on aikaa. Iltapalan jälkeen on iltatilaisuus, jossa on laulua, Raamatun opetusta ja rukousta.

Edellytämme, että jokainen nuori osallistuu päivän ohjelmaan.
Matka on täysin päihteetön ja savuton, ja myös energiajuomat ovat kiellettyjä.

Mahdollisista ruoka-allergioista tai erityisruokavalioista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian.
Leiriläiset ovat vakuutettuja matkan ajan, mutta kamerat, kännykät ym. arvoesineet ovat omalla vastuulla.

Matkan kokonaishinta on 50€. Matkan hinta maksetaan keskiviikkoon 11.10. mennessä Ilmajoen helluntaiseurakunnan tilille. KUITTI MAKSUSTA MUKAAN MATKALLE! Tilinumero on FI27 1141 3006 1036 93. Maksaessasi matkan kirjoita viestikenttään Nuorten leiri Kuusamossa sekä osallistujan nimi.

ILMOITTAUDU NYT!!
Nimi *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Huoltajan puhelinnumero (pakollinen alle 18 - vuotiaille)
Your answer
Huoltajan sähköposti (pakollinen alle 18 - vuotiaille)
Your answer
Allergiat ym huomioitavaa
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms