Request edit access
7. Prvenstvo Hrvatske u disc golfu / 7th Croatian disc golf championship
(Scroll down for english version)
...
Prvenstvo Hrvatske u disc golfu za 2019. godinu održat će se 18. i 19. svibnja u Varaždinu i to na privremenom terenu uz trim stazu u Park šumi Jelačićki uz Dravu. Odluka je to Upravnog odbora Hrvatskog flying disc saveza koji će Prvenstvo i organizirati. Bit će to 7. po redu Prvenstvo Hrvatske u disc golfu, a prvi puta na PH će moći sudjelovati i igrači iz drugih zemalja koji se neće moći natjecati za titule Prvaka Hrvatske.

Turnir će imati PDGA oznaku. Svi hrvatski igrači igrat će u PRO divizijama, a amaterske divizije otvorene su za igrače iz drugih zemalja.

Svi igrači mogu se prijaviti u željenu diviziju, no ako se u divizije ne prijavi više od 4 (četiri) igrača, TD će odlučiti hoće li se divizije ukidati ili igrati.

Kotizacija za turnir iznosi 100 kuna / 15 eura, a o načinu plaćanja ćete biti obaviješteni.
Direktorica turnira bit će Danica Pajtak #62432
Obrazac za prijave na linku: https://bit.ly/2HULWqZ

Sukladno Zakonu o sportu svi sudionici Prvenstva Hrvatske obavezni su uz prijavu priložiti i potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti ne stariju od šest mjeseci.

Više informacija uskoro...
....

The Croatian disc golf championship 2019 will be held on 18th and 19th of May in Varazdin on a temporary disc golf course in the Forest Park by river Drava. For the first time Championship will be open to players from other countries that will not be able to compete for the titles of Croatian Champions.

Winner ceremony and prizes will be organized for winners from all division.

The tournament will be PDGA sanctioned. All Croatian players will play in PRO divisions, while AM divisions are open to players from other countries.

When registering you can choose in which division you want to play regardless if it is listed or no but If there is no more than 4 (four) players in the division, the TD will decide whether division will be opened or not.

Tournament fee: 15 euros and it is supposed to be payed on site.
Tournament director is Danica Pajtak #62432
Register on the link: https://bit.ly/2HULWqZ

More info soon...

Ime i prezime / Name and surname *
Your answer
PDGA broj / PDGA number
Your answer
E-mail *
Your answer
Željena divizija / Prefered division *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service