Request edit access
Inscripció a l'autocar a Taizé de la setmana del 25 d'agost al 02 de setembre del 2018 grup d'Acollida de Barcelona
Inscripción al autocar a Taizé de la semana del 25 de agosto al 02 de setiembre de 2018 del grupo de Acogida de Barcelona.

Sortida / Salida: 25/08/2018 (al vespre / al anochecer)
Tornada / Regreso: 02/09/2018

Notes/Notas
AQUEST FORMULARI ÉS NOMÉS PER INSCRIURE'S LA SETMANA DEL 25 D'AGOST AL 02 DE SETEMBRE DEL 2018.
1.- Realitzeu la inscripció a l'autocar només quan ja tingueu feta la inscripció a Taizé.
2.- La primera persona inscrita de cada grup ha de ser la responsable de la comunicació entre el grup i l'equip de l'Acollida Barcelona.
3.- Les persones que vulguin viatjar només o d'anada o de tornada han de tenir en compte que la nostra confirmació de plaça pot trigar un temps i que les persones que realitzen els dos trajectes tenen preferència.
4.- Les persones adultes (de 30 anys o més) ens heu de reenviar per correu electrònic ( acollidabcn@gmail.com) el missatge de confirmació de Taizé confirmant que teniu plaça. Aquest no és el missatge automàtic que es rep en el moment de fer la inscripció. REMARQUEM que és una condició necessària per viatjar a l'autocar.
5.- Les persones que fan l'anada i la tornada en dues setmanes diferents cal que omplin el formulari de les dues setmanes.


ESTE FORMULARIO ES SOLO PARA INSCRIBIRSE LA SEMANA DEL 25 DE AGOSTO AL 02 DE SETIEMBRE DE 2018.
1.- Realizad la inscripción al autocar solo cuando ya tengáis hecha la inscripción en Taizé.
2.- La primera persona inscrita de cada grupo debe ser la responsable de la comunicación entre el grupo y el equipo de Acollida Barcelona.
3.- Las personas que deseen viajar solo de ida o solo de vuelta han de tener en cuenta que nuestra confirmación de plaza puede tardar un tiempo y que las personas que relaizan los dos trayectos tienen preferencia.
4.- Las personas adultas (de 30 años o más) nos tenéis que enviar por correo electrónico (a acollidabcn@gmail.com) el mensaje de confirmación de Taizé conforme tenéis plaza. Este no es el mensaje automático que se recibe en el momento de hacer la inscripción. Ésta es una condición necesaria para viajar en el autocar.
5.- Las personas que hacen la ida y la vuelta en dos semanas diferentes han de rellenar el formulario de las dos semanas.

Idioma de comunicació amb l'Acollida *
Idioma de comunicación con la Acogida
Nom *
Nombre
Your answer
Cognoms *
Apellidos
Your answer
Data de naixement *
Fecha de nacimiento
MM
/
DD
/
YYYY
Telefon de contacte (millor mòbil) *
Teléfono de contacto (mejor móvil)
Your answer
Correu electrònic *
Correo electrónico
Your answer
Codi d'inscripció a Taizé *
Código de inscripción a Taizé
Your answer
Trajecte *
Trayecto
Setmanes diferents *
Si fas el trajecte d'anada o de tornada en un altre setmana indica el dia de l'altre trajecte. Si haces el trayecto de ida o vuelta en otra semana indica el dia del otro trayecto.
Your answer
Grup/Grupos *
És necessari indicar el nom del grup al qual pertany la persona inscrita. En cas de no venir amb cap grup, escriu la paraula INDIVIDUALEs necesario indicar el nombre del grupo al cual pertenece la persona inscrita. En caso de no venir con ningún grupo escribe la palabra INDIVIDUAL
Your answer
Llista de correus /lista de correos *
Si vols et podem mantenir informat dels autocars que organtizem a l'estiu i setmana santa. Si acceptes t'agregarem en un grup google que farem servir únicament per enviar aquesta informació (2 o 3 correus a l'any).Si quieres te podemos mantener informado de los autocares que organizamos en verano y semana santa. Si aceptas te agregaremos en un grupo google que utilizaremos únicamente pare enviar esta información (2 o 3 correos al año).
Your answer
Vols rebre informació? *
¿Quieres recibir información?
Aniries a Taizé al juliol si l'acollida tornés a fer busos? *
¿Irías a Tazié en julio si la Acogida volviera a hacer buses?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service