Request edit access
Aanmeldformulier Langste Dag Challenge
Dit is het aanmeldformulier voor Ploegmaats' Langste Dag Challenge. Je bent ingeschreven als je de gehele aanmeldprocedure hebt doorlopen:

1-Vul onderstaand aanmeldformulier in.
2-Betalen verloopt via Tikkie. Je krijgt daarom van ons na het invullen van het formulier een Tikkie. (Als je niet uit Nederland komt, geef dit dan aan in het formulier. Dan ontvang je van ons de betaalgegevens).

Na de ontvangst van je ingevulde aanmeldformulier en betaling via Tikkie ben je ingeschreven voor de Langste Dag Challenge 2019.


LANGSTE DAG CHALLENGE 2019

Milaan – San Remo, het lijkt ons verschrikkelijk. Toch wil je ooit een keer de 300 KM aantikken. Of niet dan? De langste dag van het jaar is daar de uitgelezen dag voor. Op 21 juni 2019 organiseren de Ploegmaats de Langste Dag Challenge: Rondje IJsselmeer.

Je hebt mooiweerfietsers en slechtweerfietsers. De één traint vaak en de ander weinig [of niet ;-) ]. Het enige wat we allemaal gemeen hebben, is de liefde voor de fiets. En die deel je toch het liefst met je Ploegmaats.

Je wordt bij ontvangst, onderweg en zeker bij de finish als een echte Ploegmaat verzorgd. Als je met vrienden op pad gaat, zijn dingen goed geregeld. Dat is het doel van de Langste Dag Challenge: een heroïsche dag op de fiets met je vrienden.

STARTTIJDEN
Starten tussen zonsopkomst en 07:30 uur. Exacte starttijden worden later bekend gemaakt.


SCHRIJF JE NU IN! |->
Email address *
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Bijnaam
Heb je een bijnaam die altijd door je vrienden gebruikt wordt? Leuk! Vermeld hem hier, dan printen we deze op je startbewijs.
"Mijn vrienden noemen mij ook wel:"
Your answer
Ploegnaam
Schrijven meerdere vrienden van je zich in voor de LDC en wil je samen fietsen in dezelfde wave? Geef hieronder dan je gezamenlijke ploegnaam op. Let op: vul verderop in het formulier ook dezelfde voorkeur "wave-snelheid" in)
(indien je wilt samenfietsen met vrienden)
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Land (alleen invullen indien je niet in Nederland woont en/of geen NL rekening hebt)
Your answer
Telefoonnummer (mobiel) *
Your answer
Leeftijd (minimaal 18 jaar) *
Your answer
Geslacht *
Gemiddelde snelheid wave
Een wave bestaat uit ca. 30 personen (wijzigingen voorbehouden). We delen de waves in op basis van gemiddelde snelheid. Zie hieronder de mogelijkheden. De snelheid is de gemiddelde (vertrek) snelheid. Je bent vrij om na vertrek sneller of langzamer te fietsen en niet verder mee te fietsen met de groep (hoewel dit natuurlijk veel gezelliger en makkelijker is :-) ).
Voorkeur gemiddelde snelheid wave *
Opmerkingen (evt. dieetwensen)
Your answer
Algemene Voorwaarden
Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de Algemene Voorwaarden: http://radiantesport.nl/algemene-voorwaarden-2019-langste-dag-challenge/ en het daarin vermeldde reglement.
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden *
Privacystatement
Wij willen je informeren over de verwerking van je persoonsgegevens.
Om wederzijds vertrouwen tussen jou en de organisatie te scheppen willen we je op transparante wijze informeren over de manier waarop we omgaan met je persoonsgegevens. Kijk hier voor onze Privacy Statement. http://radiantesport.nl/privacy-statement-langste-dag-challenge/
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy