Request edit access
Inschrijving ABMarke 2020
Met dit formulier kan je jezelf en/of uw kind(eren) inschrijven voor het kalenderjaar 2020 als sportief lid van de Atletiekbeweging Marke vzw (ABM).
We beginnen met uw mailadres, eigenlijk voornamelijk voor de afhandeling van dit formulier. Zo zal u bijv. aan het einde van de inschrijving een bericht krijgen met de inschrijving die je hebt ingediend.

De inschrijving bestaat uit verschillende secties omdat het anders een groot blok van vragen zou worden. We hebben erop toegezien dat we enkel relevante data vragen, maar dan nog is het niet min. Omdat we ook informatie vragen die voorheen nog niet gekend was (zoals contactvoorkeuren, toestemming voor beelden, enz.), vragen we ook om het ganse formulier te doorlopen, zodat we van alle leden dezelfde informatie hebben. Onze excuses daarvoor. In volgende jaren kunnen we dan overwegen gewoon de "gekende gegevens" te bevestigen.

We wijzen hier ook al even op de ledenvoorwaarden, om u die uiteraard zal moeten aanvaarden om als atleet lid te worden van ABM, dan wel om uw kind in te schrijven. Zie op de website pagina's
- "afspraken" (https://sites.google.com/view/abmarke-jeugd/praktisch/afspraken?authuser=0)
- "inschrijven" (https://sites.google.com/view/abmarke-jeugd/inschrijven?authuser=0)

Ook voor de privacyverklaring verwijzen we naar de website: https://sites.google.com/view/abmarke-jeugd/praktisch/privacy?authuser=0
Email address *
Schrijft u zichzelf in of een van uw kinderen? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy