Request edit access
Vil du bli ungdomsambassadør for Wedding Busters 2018?
Bli med på PlanUngdom helgecamp 2018!


24. - 26. august 2018 | Oslo, Norge

Søknadsfrist: løpende opptak frem til 1. juni 2018

Bli med på PlanUngdom helgecamp 2018 og bli en ungdomsambassadør!
Wedding Busters er en global bevegelse med unge mennesker som leder an i kampen mot barneekteskap! I Norge har Wedding Busters blitt en del av Plan International Norges jentebevegelse, hvor vi gjennom kampanjearbeid setter fokus på jenters rettigheter i utviklingsland. Barneekteskap er i dag en av de største hindringene for skolegang og likestilling for jenter, og for utvikling i fattige land. Som ungdomsambassadør for Wedding Busters vil du være med på å engasjere rekordmange i kampen mot barneekteskap!

I august samler vi derfor 40 ungdommer, både gutter og jenter, fra hele Norge for å bli eksperter på barneekteskap og bli ungdomsambassadører for Wedding Busters gjennom høsten 2018!

Det blir en spennende og innholdsrik helg! Vi skal lære om hvordan barneekteskap påvirker barns liv og hvordan vi kan stoppe at 33 000 barnebruder giftes bort hver eneste dag. Det blir god stemning, masse læring og mange spennende gjester på programmet! Vil du bli ungdomsambassadør og lede an en av verdens viktigste kampsaker? Søk om å bli én av deltakerne på PlanUngdom helgecamp 2018!

Les mer om Wedding Busters: https://www.plan-norge.no/weddingbusters

Hvem kan søke?
Vi har kun 40 plasser på årets helgecamp og tar imot søknader fra hele landet. For å kunne søke må du:

• ... være mellom 13 og 19 år
• ... være ungdoms- eller videregåendeskoleelev for skoleåret 2018-2019
• ... ha tillatelse fra foresatte dersom du er under 18 år
• ... forplikte deg til å gjennomføre enkle og spennende kampanjeaktiviteter i etterkant av samlingen
• ... ha mulighet til å delta på hele arrangementet, som vil finne sted i Oslo. Du må selv sørge for å avklare eventuelt fravær for fredagen fra undervisningen med din skole. Vi kan hjelpe deg dersom du ønsker å søke om politisk fravær.

Praktisk informasjon
• Tid: fredag 24. august kl. 16.00 - søndag 26. august kl. 16:00
• Sted: Oslo
• Søknadsfrist: 13. mai 2018

Vi dekker mat og overnatting fra fredag til søndag, men reisen til og fra Oslo må organiseres og betales selv. Bor du langt unna eller ikke har mulighet til å dekke reisen din, kan du søke om å få dekket hele eller deler av reisekostnadene dine. Vi vil at alle skal ha mulighet til å være med på helgecampen!

Hva må søknaden inneholde?
Vi ønsker å bli kjent med deg og vite hva du er interessert i, hva du har drevet med tidligere, hva du ønsker for framtiden og ikke minst hvorfor akkurat DU skal bli én av våre ungdomsambassadører!
Noen spørsmål?
Ta kontakt med oss dersom du opplever tekniske problemer, er usikker på hvordan du skal fylle ut skjemaet eller har andre spørsmål:

alexandra.letelier@plan-norge.no
• +47 980 34 185


Vi gleder oss til å høre fra deg!

Lykke til!


Sjekk ut hva fjorårets ungdomsambassadører gjorde i denne videoen:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms