Request edit access
Jelentkezési lap Tündérkert nyári táborok 2021. Csillaghegyen és a Városmajorban
Az alábbi jelentkezési lap kitöltésével hozzájárulok, hogy a SZERVEZŐK a jelentkezési lapon megadott adatokat kezeljék. A jelentkezési lap kitöltésével kijelentem, hogy minden szükséges információt átadtam a tábor(ok)ba jelentkezett gyermeke(i)mről.

A TÁBORBA KIZÁRÓLAG EGÉSZSÉGES (akut betegségben nem szenvedő) GYERMEKEKET TUDUNK FOGADNI! Az egészségügyi nyilatkozatot a jelentkezést visszaigazoló e-mailben küldjük.

TÁBOROS INFORMÁCIÓK 2021. NYÁR:

KÉT megújult helyszínen, 8 különböző tematikával, napközis és bentlakásos táborral vár egész nyáron a Tündérkert és Tündérbölcső Családi Központ!

Helyszín 1.: Tündérkert Közösségi Tér és Tündérbölcső Családi Központ XII. ker. Bel-Buda központjában
Cím: 1122 Budapest, Hajnóczy József utca 12. fsz./1. 22-es kapucsengő
Tábor típusa: Napközis Hétfőtől péntekig 8 órától 18 óráig

Helyszín 2.: Tündérkert Közösségi Tér és Tündérbölcső Családi Központ III. ker. Óbudán, Csillaghegy zöldövezetében, nagy kerttel, játszóudvarral
Cím:1038 Bp., Gyepes u. 32.
Tábor típusai: Napközis Hétfőtől péntekig 8 órától 18 óráig
és Bentlakásos (ott alvós): érkezés hétfőn 10 óráig, távozás szombaton 11 óráig.

Jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével és a kiválasztott tábor(ok) foglaló díjának átutalásával lehetséges. A jelentkezési lap kitöltése után visszaigazoló e-mailt küldünk. A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, utána várólistára lehet jelentkezni.

A táborra való jelentkezés, a foglaló befizetésével válik véglegessé!
Amennyiben a gyermek a táborba nem tud résztvenni, és a tábor a táborozás megkezdése előtt 20 napon belül kerül lemondásra, a foglalót nem áll módunkban visszafizetni, de egyéb foglalkozásainkra vagy egy szabadon választott táborunkba a befizetett foglaló beszámításra kerül.

Részvételi díj:
Napközis részvételi díj: (étkezéssel, belépőkkel)
39.370 Ft / 5 nap
Napidíj: 9.000 Ft/nap étkezéssel, belépőkkel
EARLY BIRD 10 % KEDVEZMÉNNYEL: 35.433 ÁPRILIS 30-i jelentkezésig, a teljes tábordíj átutalása esetén!

Bentlakásos (ott alvós) részvételi díj, csak Csillaghegyen lesz bentlakásos tábor: (étkezéssel, belépőkkel)
55.880 Ft / 5 éjszaka / 6 nap

Foglaló: 20.320 Ft fizetendő a jelentkezést követő 7 napon belül, átutalással az alábbi számlaszámra:
Festum Rendezvényszalon Kft. CIB BANK: 10700024-48138103-51100005

Személyes befizetés a Tündérkert és Tündérbölcső Családi Központban lehetséges. A fennmaradó összeget legkésőbb a tábor 1. napján kérjük befizetni.
A részvételi díj tartalmaz minden költséget: a múzeumi és strand belépőket a kirándulások költségét, foglalkozások díját és a napi háromszori illetve négyszeri étkezést. Budapest bérletedet vagy BKV jegyet 6 éves kor felett minden táborunkhoz kérjük, hogy hozd magaddal.

Kedvezmények:
o ÚJ táborozó, pajti kedvezmény (hozd magaddal osztálytársadat, barátodat, aki még nem volt Tündérkert táborba és jelentkezzetek együtt!) 2000 Ft/fő
o Kedvezmény régi táborosainknak és testvéreknek: 2000 Ft/fő
o Több hétre való jelentkezés esetén a kedvezmény:
2000 Ft/hét/fő
o Nagycsaládos kedvezmény:
3000 Ft/hét/fő/gyermek (3 gyermek jelentkezése esetén)
a kedvezmények nem vonhatók össze.

További információ, részletes táborprogram, napirend: facebook.com/tunderkertgaleria facebool.com/tunderbolcso E-mail: tunderbolcsokozpont@gmail.com Beke Kata +36-30/207-8029

Mit hozzatok magatokkal a táborba?

Napközis csomag: Váltóruha, a kézműves alkotáshoz kötény vagy póló, ivókulacs, evőeszköz, maszk, taj kártya másolata, esőkabát, kicsi hátizsák, kényelmes zárt csizma, bakancs, fürdőruha. Papucs vagy benti zokni, kedvenc mesekönyv, játék. Havi vagy heti Budapest bérlet iskolás gyermeknek.

Ott alvós csomag: 5 napra váltóruha, a kézműves alkotáshoz kötény vagy póló, ivókulacs, evőeszköz, maszk, taj kártya másolata, esőkabát, kicsi hátizsák, kényelmes zárt csizma, bakancs, fürdőruha. Papucs vagy benti zokni. Fogkefe, fogkrém,tisztálkodó szerek, törölköző. Lepedő és hálózsák. Kedvenc mesekönyv, játék, kispárna. Havi vagy heti Budapest bérlet iskolás gyermeknek. (ovisoknak nem kell)


SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN GYERKŐCÖT!
A gyermek neve: *
A gyermek születési ideje: *
A gyermek lakcíme: *
Gyermek TAJ száma: *
A szülő, gondviselő neve: *
A szülő, gondviselő telefonszáma: *
A szülő, gondviselő számlázási címe: *
A szülő, gonviselő e-mail címe: *
Ki viheti haza a gyermeket a táborból: (név, telefonszám) *
Fontosabb információk a gyermekről, pl.: allergia, betegség, egyéni érzékenység, rendszeresen szedendő vagy készenléti gyógyszer: *
A választott tábor(ok) időpontja, tematikája, típusa a VÁROSMAJORI HELYSZÍNEN (csak napközis tábor):
A választott tábor(ok) időpontja, tematikája, típusa a CSILLAGHEGYI HELYSZÍNEN (mindegyik héten választható napközis és ott alvós tábor is, a bentlakásos táborok szombatig tartanak):
Egy -egy napra érkezem a táborba. A válaszban írd le melyik nap(ok)ra:
Részvételi díj befizetésének módja *
Étkezési igény: normál vagy egyéb:
Honnan értesültetek a táborról?
Clear selection
Kedvezménnyel érkezem a tábor(ok)ba:
Clear selection
Adatkezelési tájékoztatás
Adatkezelési tájékoztatás - résztvevői személyes adatok táborba történő jelentkezés és részvétel alkalmával történő kezelésérőlAdatkezelők:Festum Rendezvényszalon Kft. (székhely:1122 Budapest, Hajnóczy József u. 12. Cg. 01-09-295889; adószám: 14483453-2-43; elérhetőség: iroda@festumrendezveny.hu) ésJÁTÉK-TÁR Kulturális és Játékprogram Szervező Bt. (székhely: 2096 Üröm, Kölcsey u. 9.; Cg. 13-06-067332; adószám: 20612500-1-13; elérhetőség: jatektar.andras@gmail.com) a továbbiakban együttesen SZERVEZŐKA kezelt adatok köre:gyermek neve, születési helye, ideje, lakcíme, TAJ száma – a táborozó azonosítása, helyszíni nyilvántatásszülő/tv.képviselő név – a kapcsolattartó azonosításaszülő/tv. képviselő telefonszám - kapcsolattartásszülő/tv.képviselő e-mail cím – kapcsolattartásfontosabb információk a gyermekről – megfelelő tábori ellátás biztosítása Adatkezelési tájékoztatás:A személyes adatok gyűjtésének és az adatbázisban való nyilvántartásának célja a tábor lebonyolítása érdekében a táborozóval végzett kapcsolattartás. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) rendelkezéseinek és az európai uniós adatvédelmi rendeletnek (GDPR) megfelelően a SZERVEZŐK a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Az adatok gyűjtése és kezelése önkéntes hozzájárulásán alapul. Az adatszolgáltatás elmaradása nem teszi lehetővé a táborban való részvételt.A SZERVEZŐK a személyes adatokat a hozzájárulás visszavonásáig kezelik. A hozzájárulás az iroda@festumrendezveny.hu e-mail címre küldött levélben bármikor visszavonható. Az adatkezeléssel kapcsolatban az érintett kérheti a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, a kezelt adatok másolatát, a téves adatok helyesbítését vagy kiegészítését, és az adatok törlését, ha azok kezelésére már nincs szükség, ha hozzájárulását visszavonta vagy az adatkezelés jogellenes. Kérheti az adatkezelés korlátozását, tiltakozhat az adatkezelés ellen (közérdeken, jogos érdeken alapuló vagy közvetlen üzletszerzésen alapuló adatkezelés esetén), automatizált adatkezelés esetén megilleti az adathordozhatósághoz való jog. Panaszt nyújthat be a NAIH-hoz, illetve bírósághoz fordulhat, ha megítélése szerint az adatkezelés sérti az európai adatvédelmi rendeletet.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy