Request edit access
Itsenäinen treenioikeus 2018 / Numerokoodilukon sopimuslomake
Kesän ryhmäläiset (viikottaiset ryhmätreenit) saavat itsenäisen treenioikeuden ilmaiseksi. Kerhon jäsenet, joilla ei ole paikkaa ryhmätreeneissä, voivat lunastaa itsenäisen treenioikeuden hintaan 20e/kk tai 80e/koko kesäkausi (touko-syyskuu). Ehtona kuitenkin on, että henkilö on tunnettu ja hänen tiedetään osaavan treenata esteillä turvallisesti. Itsenäinen treenioikeus maksetaan tilille FI13 5381 0340 0380 07, viite 1588. Kuitti lähetetään osoitteeseen rantala.susa (a) gmail.com.

Lukon numerokoodin saat käyttöösi täyttämällä kyseisen lomakkeen ja sitoutumalla noudattamaan sääntöjä koskien koodia, esteitä sekä kentän käyttöä: www.raahenkoirakerho.fi/agilitykentta.

Numerokoodin käyttölupa on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa kenellekään. Jokainen omalla ajalla treenaava on velvollinen merkitsemään käyntinsä kontin postilaatikossa olevaan kenttäpäiväkirjaan. Kentän käyttäjä on itse vastuussa omasta koirastaan sekä itsestään. Treenin aikana numerokoodilukko tulee säilyttää paikallaan portissa numerokoodi sekoitettuna. Näin pyritään estämään lukon likaantuminen sekä numerokoodin vääriin käsiin joutuminen.

Agilitykenttä on iltaisin käytössä klo 22 asti, koska kentän lähettyvillä on asuntoja ja näin ollen noudatamme yleistä hiljaisuutta. Itsenäiset treenaajat voivat käyttää kerhon esteitä silloin kun kenttä on vapaana eikä kentällä ole muuta toimintaa (esim. epikset, vierailevat kouluttajat yms).

Kentän varaustilanteen voi tarkistaa google-kalenterista: https://goo.gl/by1GKT
Tunnus: agilityjaos.raahe
Salasana: agijaos2016

Numerokoodin haltija voi ottaa mukaansa vierailevan koirakon maksamalla koirakerhon tilille (FI13 5381 0340 0380 07 viite 1601) etukäteen 5€ kaverimaksun. Kuitti toimitetaan osoitteeseen rantala.susa (a) gmail.com. Agilitykenttää on myös mahdollista vuokrata omaan käyttöön; RKK:n jäsenille hinta on 50€/vrk ja kerhon ulkopuolisille 100€/vrk. Kentän varausta tiedustellaan ja sovitaan agilityjaoksen kanssa.


Nimi, osoite ja puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Raahen Koirakerhon jäsenyys *
Maksut *
Olen tutustunut itsenäisen treenioikeuden sääntöihin ja sitoudun noudattamaan niitä. *
Paikka ja aika sekä nimi
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service