Request edit access
10 års jubilæum i den turkise familie! - Frivilligtilmelding, det turkise telt
For intet mindre end 10. gang er vi nu klar til at slå pløkkerne i jorden under Aarhus Festuge og åbne op for det turkise telt. Vigtigst af alt glæder vi os til at fejre 10 års jubilæum i selskab med Danmarks bedste frivillige!

Vagterne under det turkise telt vil være fordelt på tre dage á 4-7 timers varighed. Vi vil sørge for at alle får ca. lige mange timer, men hvis du af forskellige årsager ikke kan varetage så mange timer/eller gerne vil have flere, så bare sig til! Der er som altid mulighed for at stå sammen med dine venner, og ligesom tidligere år afslutter vi det turkise telt 2019 med en stor familiefest lørdag aften, hvor vi håber, at du har mulighed for at være med.

Der vil være følgende poster under afvikling: Bar, køkken og runner. Vi hjælpes ad med at varetage de forskellige opgaver, så under en vagt vil du både få lov at bide skeer med betjening, servering, grill og runneropgaver, som at sørge for at pladsen tager sig ud fra sin bedste side.

I opsætning og nedtagningsdagene kan du hjælpe med at lægge gulv i teltet, du kan være med til at opstille baren og køkkenet, male skilte og gøre det hyggeligt i teltet. Er du skarp med en boremaskine, så er opsætning og nedtagningsholdet lige noget for dig.

Du vil få tildelt en frivillig t-shirt samt fuld forplejning under din vagt. Derudover vil du også få frivilligpriser i bar og på mad, når du ikke har vagt. Sidst men ikke mindst vil du blive en del af et imødekommende og åbent fællesskab, hvor vi vil hinanden og projektet.

Når du er blevet tilmeldt, vil du modtage en bekræftelsesmail med mere information.

Email address *
Persondata
Senest opdateret: 20/6 - 2019

Personoplysninger
I forbindelse med din tilmelding som frivillig hos det turkise telt får du mulighed for at give en række oplysninger til det turkise telt. De omhandlede oplysninger kan alt efter din indtastning omfatte følgende:
- Navn
- Telefonnummer
- E-mail

Undtagelsesvis vil det turkise telt behandle mere følsomme personoplysninger om dig. Dette vil kun ske såfremt du selv finder anledning til at indtaste sådanne oplysninger i kommentarfeltet til din tilmelding, og det turkise telt vil således ikke anmode dig om at indtaste andet end oplysningerne oplistet ovenfor.

Dine oplysninger er beskyttet af den til enhver tid gældende lovgivning, herunder gældende persondataretslige bestemmelser.

2. Dataansvarlige og databehandlere
Dataansvarlig er det turkise telt. Som dataansvarlig har det turkise telt ansvaret for at indsamle, opbevare og behandle oplysningerne om dig i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Det turkise telts databehandlere foretager behandling af personoplysninger i henhold til databehandleraftalen. Det turkise telts databehandlere har ligeledes i henhold til databehandleraftalen tavshedspligt.

3. Formål med indsamlingen
Der indsamles oplysninger til følgende formål:
* planlægning og koordinering af aktiviteter og opgaver for frivillige i forbindelse med det turkise telts egne projekter,

Det turkise telt behandler alene persondata, der er nødvendigt og relevant i forhold til de ovenfor definerede formål, ligesom det løbende kontrolleres, at de behandlede persondata ikke er urigtige eller vildledende.
Persondata slettes af det turkise telt efter to år.

4. Brug af eksterne sider
Vi bruger eksterne sider til at indsamle personoplysninger. Du kan læse mere om Googles privatlivspolitik her: https://policies.google.com/privacy?hl=da&gl=dk

5. Rettigheder for dig som registreret
Persondataloven giver dig som registreret følgende rettigheder:
* Ret til at blive orienteret om indsamling/behandling af oplysninger til brug for elektronisk databehandling (§§ 28 og 29), som opfyldt ved nærværende
* Ret til at bede om indsigt i de oplysninger, der behandles elektronisk (§ 31)
* Ret til at gøre indsigelse mod, at oplysningerne behandles elektronisk (§ 35)
* Ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen (§ 37)

Du kan læse mere om persondataloven på www.datatilsynet.dk, herunder ved direkte henvendelse til Datatilsynet.
Du kan klage over behandlingen af dine personoplysninger til:

Datatilsynet,
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk

6. Kontaktoplysning
Det turkise telt
Jægergårdsgade 154C, 1. TV
8000 Aarhus
Danmark
kontakt@detturkisetelt.dk

Jeg er indforstået med ovenstående *
Tilmelding
Fornavn *
Your answer
Efternavn *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Ønsker du medlemskab af det turkise telt?
Som medlem af det turkise telt kan du få indflydelse på de koncerter, vi laver, og du kan være med til at fastligge fremtidige mål for foreningen. Du vil modtage et månedligt nyhedsbrev og har stemmeret til den årlige generalforsamling. For at være medlem af foreningen skal du indbetale et årskontingent på 25 kr. Ønsker du at være medlem, vil du efterfølgende modtage en mail med instrukser for indmelding. Du kan læse foreningens vedtægter her: kortlink.dk/yeqw
Ønsker du medlemskab af det turkise telt? *
Hvem ønsker du at arbejde sammen med? *
Your answer
Hvornår har du mulighed for at være med? (angiv gerne så mange dage som muligt) *
Required
Er der andre forhold, som vi skal være opmærksomme på? (allergier, erfaringer etc.) *
Your answer
Har du lyst til at få baren eller produktionen af det turkise telt til at glide endnu lettere, så kan du blive bar- eller indretningschef og få lidt mere ansvar under afvikling?
*Barchef*

Som barchef har du mulighed for at påtage dig en ledende rolle som den der har ansvaret for baren og de frivillige der er på vagt. Det er altså en chance for at udvikle dine kompetencer på området, hvor du sørger for, at de frivillige har det trygt og godt med dig i front. Op til afviklingen af det turkise telt vil du og de andre baransvarlige blive inviteret til møde med bar- og madansvarlig, Aske, på det turkise telts kontor ved frontløberne. Her vil vi gennemgå nedenstående liste over arbejdsopgaver, måske smage en palæstinensisk øl eller to og hilse på hinanden så vi er sikre på, at vi er enige om hvordan det hele skal fungere når vi står der til festugen. Hvis ikke du kan komme til mødet vil du modtage nødvendig information på mail eller tlf.

Din rolle indebærer bl.a.
• Koordinering af de frivillige - hvis der er behov for hjælp, så tag styring på hvem der skal gå hvor hen.
• Som barchef er du også med til at servere som alle de andre frivillige, du står bare som den ansvarlige med overblikket i baren.
• Hav et overblik over hvad vi sælger (Aske sætter dig ind i sortimentet)
• Lagerbeholdning - underret Aske hvis du kan se, at vi mangler varer.
• iZettle – vores kassesytem som kører over ipad. Simpelt og nemt system som du bliver introduceret til.
• At sprede den gode stemning
• at kommunikere menuen ud til de andre frivillige og hav overblikket over hvad hver ret består af. (Se ark med opskrifter som kommer op)
• Hold styr på forsyninger, mangler der fx at blive skåret flere tomater og salat til grillen, så få det sat i værk.


*Indretningschef*

Som indretningsansvarlig får du ansvaret for et område i musikhushaven, hvor du kommer til at påvirke udfaldet af den endelige indretning. Stillingen er frivillig, men giver dig mulighed for at komme endnu tættere på holdet og produktionen bag Det Turkise Telt.

Har du lyst til at få baren eller produktionen af det turkise telt til at glide endnu lettere, så kan du blive bar-, køkken- eller indretningschef og få lidt mere ansvar under afvikling?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service