Request edit access
Πιστοποίηση ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ [BLS-I /ERC]
Καλώς ήρθατε στα πιστοποιημένα σεμινάρια BLS του ανθρωπιστικού οργανισμού KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Σεμινάριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ Βασικής Υποστήριξης της Ζωής και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή [BLS-Ι] σε πιστοποιημένους ανανήπτες [BLS] του ERC

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ
> Ανθρωπιστικός Οργανισμός KIDS SAVE LIVES—Τα παιδιά Σώζουν Ζωές
> Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας [ΕΕΕΠΦ]

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης [ERC]

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BLS—I

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Προκειμένου να εκπαιδευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ανανήπτες στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής [BLS] στην Ευρώπη, το ERC έχει διαμορφώσει ένα σεμινάριο το οποίο διδάσκει τον τρόπο εκπαίδευσης πάνω στις τεχνικές της ΚΑΡΠΑ σε ευρεία γκάμα ατόμων.

Η Βασική Υποστήριξη Της Ζωής [BLS] είναι θεμελιώδης σε κάθε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Το σεμινάριο BLS—I είναι κατάλληλο για μαθητές, απλούς πολίτες και επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι επιθυμούν να γίνουν εκπαιδευτές BLS, αρκεί να έχουν ενεργό πτυχίο BLS του ERC.

Το σεμινάριο αποτελείται από διαδραστικές διαλέξεις και επιδείξεις των δεξιοτήτων που απαιτείται να κατέχει ένας καλός εκπαιδευμένος ανανήπτης BLS.

Τα εγχειρίδια δίδονται στους συμμετέχοντες έναν μήνα περίπου πριν το σεμινάριο.
Εκπαιδευόμενοι οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία το σεμινάριο BLS-I, χαρακτηρίζονται ως «δόκιμοι εκπαιδευτές» [Instructor Candidates] και λαμβάνουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης του BLS Instructor του ERC.
Αναβαθμίζονται σε «εκπαιδευτές» [Full Instructors] μετά τη συμμετοχή τους ως διδάσκοντες, σε δύο συνήθως σεμινάρια BLS του ERC, αφού δείξουν πως μπορούν να σταθούν σε σταθμό μόνοι τους.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Συμμετέχοντες στο σεμινάριο BLS—I μπορεί να είναι μαθητές άνω των 16 ετών [κάτι που κατάφερε ο Οργανισμός KIDS SAVE LIVES για όλη την Ευρώπη], απλοί πολίτες ή επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι πρέπει να κατέχουν ενεργό πιστοποιητικό επιτυχούς συμμετοχής σε σεμινάριο BLS [εντός 2ετίας].

ΘΕΩΡΙΑ
Εγχειρίδιο στην Αγγλική γλώσσα [POCKET GUIDE], απόκτηση μετά την προεγγραφή σας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
8 ώρες περίπου με ενσωματωμένα διαλείμματα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΠΤΥΧΙΟΥ
Η διατήρηση της πιστοποίησης εξαρτάται από τη συμμετοχή σε εκπαιδεύσεις [απαιτείται συμμετοχή ως εκπαιδευτής σε τουλάχιστον δύο σεμινάρια ανά έτος].

ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
Τεχνικές διδασκαλίας της Βασικής Υποστήριξης Της Ζωής

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Το κόστος εγγραφής κυμαίνεται συνήθως στα 35-45 Ευρώ [με ενσωματωμένο 24% ΦΠΑ] και ενδέχεται να αυξηθεί ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση από τα εκπαιδευτικά κέντρα των φορέων μας.
Ενημερωθείτε σχετικά από τον Course Director του σεμιναρίου

* Το κόστος εγγραφής κρατήθηκε σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο, χάρη στην εθελοντική συμμετοχή όλων των εκπαιδευτών

2] ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο BLS-I/ERC, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία:
Email address *
Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω σεμινάρια. Σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετεί κάποιο σεμινάριο, επισκεφτείτε ξανά την ιστοσελίδα μας. Η λίστα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. *
Το πτυχίο BLS/ERC, το έχετε αποκτήσει τα τελευταία 2 χρόνια και είναι σε ισχύ; [Αν επιλέξετε Όχι ΔΕΝ μπορείτε να προχωρήσετε στην αίτηση για αυτό το σεμινάριο. ] *
Name [στα λατινικά, όπως στην αστυνομική ταυτότητα, πχ Konstantinos]: *
Surname [στα λατινικά, όπως στην αστυνομική ταυτότητα, πχ Lazaridis]: *
Ημερομηνία Γέννησης (dd/mm/yyyy) πχ (02/05/1976) *
Όνομα [στα Ελληνικά, όπως στην αστυνομική ταυτότητα, πχ Κωνσταντίνος] *
Επώνυμο [στα Ελληνικά, όπως στην αστυνομική ταυτότητα, πχ Λαζαρίδης] *
Περιφέρεια *
Νομός *
Τόπος διαμονής [Πόλη/Χωριό] *
Ειδικότητα [επιλέξτε από τα παρακάτω] *
Required
Σε περίπτωση που δηλώσατε μαθητής/τρια ή εκπαιδευτικός, παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα του σχολείου σας, αλλιώς συμπληρώστε "ΟΧΙ". *
Σε περίπτωση που δηλώσατε Υγειονομικός, παρακαλούμε δηλώστε την ειδικότητα σας (πχ ιατρός, νοσηλευτής, διασώστης, κα), αλλιώς γράψτε "ΟΧΙ". *
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Αποδέχομαι τους όρους του παρόντος και συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου ενδέχεται να τραβηχτούν φωτογραφίες ή βίντεο. Παρέχω την συναίνεση και συγκατάθεση μου για την λήψη φωτογραφιών και βίντεο κατά την διάρκεια του σεμιναρίου. Παραχωρώ αμετακλήτως και άνευ επιφυλάξεως την άδεια στους φορείς που οργανώνουν το σεμινάριο να χρησιμοποιήσουν την φωτογραφία ή το βίντεο στο οποίο απεικονίζομαι ή την ηχογραφημένη μου φωνή μου για την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας και αν χρειαστεί για δημοσιογραφικούς ή άλλους προωθητικούς σκοπούς.
Γενικά σχόλια
Για να κατοχυρώσετε τη θέση σας απομένει να τακτοποιηθείτε οικονομικά, το αργότερο 20 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου που επιλέξατε. Με την ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεώς σας θα ενημερωθείτε πλήρως. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καλή επιτυχία εκ μέρους των εθελοντών εκπαιδευτών των KIDS SAVE LIVES & EEEΠΦ!!!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy